Lezersvraag: Een Thaise vrouw in Nederland ontmoeten voor een relatie

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
8 september 2017

Beste lezers,

Graag wil ik een Thaise vrouw ontmoeten die al in Nederland woonachtig is. Weten jullie hoe ik dat het beste kan aanpakken?
Ik had een Thaise vrouw maar is helaas overleden.

Met vriendelijke groet,

Henk


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Een Thaise vrouw in Nederland ontmoeten voor een relatie”

 1. RonnyLatPhrao zegt op

  Kijk eens in de vroegere vriendenkring van je overleden partner. Misschien dat er daar mogelijkheden zijn. Of misschien in Thaise verenigingen of tempels.

  Maar is het misschien niet beter naar een partner te zoeken, ipv naar een Thaise vrouw.
  Blijkt die partner dan ook nog eens Thais te zijn…. dan ben je natuurlijk dubbel gelukkig.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Succes trouwens en ik hoop dat je snel
   een (Thaise) partner vindt waarmee je gelukkig wordt.

 2. harry zegt op

  Beste Henk,
  Ik zou eens op een van de Thaise datingsites kijken , zoals Thaicupid , Date in Asia, Thaifriendly of zo.Wil je echt in contact komen zijn er wel kosten aan verbonden, maar deze vallen best wel mee.Hoewel volgens mij het aantal reeds in Nederland woonachtige Thaise dames welke je via de sites kan ontmoeten vrij gering is.
  Is misschien een Thaise wat in België of Duitsland woonachtig is een optie?Of eventueel een Thaise wat in Nederland gewoond heeft en weer in Thailand woont?Of eventueel via je kennissen of vriendenkring?
  Zijn zomaar wat ideeën, wens je succes met je zoektocht.

 3. zonnetje zegt op

  Beste Henk,
  Hoe oud ben je en waar woon je?
  Ik ken er wel één. In het midden van het land.
  vriendelijke groet.

 4. Lau zegt op

  Beste Henk,

  Ik heb mijn vriendin, inmiddels verloofde leren kennen via Lexa.

  Is misschien ook een optie voor u.

  Gr. Lau

 5. Rori zegt op

  Erik zijn buiten de temple in waalwijk er meer. In afferent bijvoorbeeld. Ik ken ook meerdere thaise weduwen in nederland. Komt voor indien er een groot leeftijd verschil zat tussen man en vrouw

  • Rob V. zegt op

   Weduwe of weduwnaar kun je ook worden door wreedheid van het noodlot. Ik ben zelf weduwnaar en begin 30 en mijn teerak was van vergelijkbare leeftijd als ik. Een thaise vriendin van mijn lief is ook weduwe maar haar man was ook nog relatief jong. Het leven is soms mooi, soms heel wreed en onrechtvaardig.

   De vraagsteller kan het dus treffen om een leuke (Thaise) vrouw tegen te komen hier in Nederland. Dat kan een weduwe zijn of stuk gelopen relatie. Een vriend van mijn vader kwam via een Nederlandse datingsite (relatieplanet?) een leuke Thaise tegen die ook al enige jaren Nederlandse was.

   Zelf zou ik niet persé weer een Thaise hoeven al zou dat wel een leuke bonus zijn want ik heb toch wel een zwak voor Thailand en ook wel voor een oost aziatisch uiterlijk ). Ik zou er niet specifiek naar zoeken want met een soort van ideaal beeld is de kans op teleurstelling alleen maar groter denk ik zo. Het gaat om de persoon, nationaliteit zegt niet zoveel. Zou ik gaan ‘zoeken’ dan zou ik op zoek gaan via-via of gewoon regelmatig in Thailand onder de mensen komen. Of gewoon in Nederland… zo gewoon spontaan voelt prettiger dan datingsite. Als ze dan uit Thailand of de regio komt is dat mooi meegenomen.

   Ik wens Henk alle geluk toe want het leven zonder snuifkus of liefje die naast je ligt met pretoogjes en je in get Thais of Nederlanda verteld hoeveel ze van je houdt is best wel klote. Ik mis dat zielsveel.

 6. Rob zegt op

  @Henk,
  Net zoals Zonnetje zou ook ik graag willen weten hoe oud je bent en waar je woont. Ik ken een mooie, lieve Thaise dame van 49 die in Thailand woont, maar die niets liever zou willen dan permanent in Nederland te kunnen gaan wonen. Ze is er met mij al 2x geweest en is verliefd op het land! Plaats a.u.b. een reactie met je emailadres, dan stuur ik je haar gegevens.

 7. lomlalai zegt op

  Er zijn ook regelmatig Thaise feesten (vaak rond de thaise feestdagen zoals Songkran en Loy Kratong begin november) in zalencentra in Nederland, deze zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt er sowieso (Thaise) mensen leren kennen, dat kan een mooie eerste stap zijn.Google maar eens.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website