Beste lezers,

Mijn Thaise vriendin kan werk vinden in Zuid-Korea als masseuse. Zij heeft ooit traditionele massage gegeven in Thailand en daarvoor ook een opleiding gedaan.

Het salaris wat zij tegemoet kan zien is een veelvoud van wat zij in Thailand zou kunnen verdienen. Daarom heb ik het bange vermoeden dat deze massage meer richting sexbusiness gaat!

Ik wil derhalve graag weten of het bekend is dat veel Thaise dames naar Korea gaan voor de goede verdiensten en het dus(?) veelal sexmassage betreft of zou het net zo goed traditionele massagesalons kunnen betreffen,waar in Korea misschien ook vraag naar is?

Wie weet meer?

Met vriendelijk groet,

Olaf


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Lezersvraag: Mijn Thaise vriendin kan aan de slag in Zuid-Korea als masseuse”

 1. koos zegt op

  Olaf je kent zelf het antwoord al waar de meeste voor gaan.Maar jouw vriendin?
  Ik kwam voor mij werk vaak in Korea en dus ook in uitgaangebieden.
  Veel thaise dames ontmoet en de meeste verdiende goed in clubs,massage salons en love hotels.
  De thaien gaan naar resorts en de koreanen naar love hotels.

  • chris zegt op

   Mijn vriendin ging 3 weken geleden naar Korea om te werken als masseuse. Echter op het vliegveld van Seoul werd zij (met 50 andere personen van diverse nationaliteiten) geweigerd. 12 uur in een benauwde ruimte en daarna terug naar Bangkok.

 2. François zegt op

  Het BBP in Zuid-Korea is ruim 4 keer zo hoog als in Thailand. Dus dat het salaris hoger is hoeft niet in de richting te wijzen die jij vreest. Maar aan meningen op dit forum heb je uiteindelijk niet zo veel. De enige die duidelijkheid kan verschaffen is de beoogde werkgever.

 3. robert vereecke zegt op

  Thaise massage heeft een goede reputatie in de vele Asiatische landen. Ik bedoel enkel de traditionele massage
  Ik heb een Thaise masseuse gekend die gewerkt heeft in Singapore, in Maleysië, in Zuid-Korea, in Hong Kong en in Dubai. Meestal ging het om 5-sterren hotels met een spa-en massage inrichting. Visa werd geregeld door de hotels. Zij sprak over inkomsten tussen 30 en 50.000 bath per maand inclusief tips. Een uitstekend inkomen voor een Thaise dame. Het was wel een hard en primitief bestaan : weinig contact met andere mensen, kleine kamer… vooral in Islamietische landen. Kennis van Engels was een belangrijke vereiste.
  Tip : informeer naar de naam van de werkgever en ga zelf eventueel een kijkje nemen. Een vlucht van Bangkok naar Seoul met een low cost carrier is niet zo duur.

 4. willem zegt op

  Het is ‘vragen naar de bekende weg’. natuurlijk, als het om hoge verdiensten gaat, gaat het om SEX en nog eens SEX. Zelf nooit een ‘massage’ gehad?

 5. Koetjeboe zegt op

  Hier in de Thaise massages kan je zo een massage + krijgen van verschillende Thaise die een Farang of Thai als boyfriend hebben.
  De bekende weg dus.

 6. Ronny Cha Am zegt op

  Onze vaste massage dame uit Cha Am ging begin april voor drie maanden naar Z Korea. Met 8 collega’s werden ze warm gemaakt met als belofte 30.000 bath te verdienen per maand. Het begon net voor het inchecken al fout te lopen, de beloofde bathjes werden bijgesteld naar 20.000/ m. Ok, tegenslag… Wij gaan ervoor zeiden ze tegen elkaar. In Z Korea viel in eerste instantie het eten zwaar tegen…no spicy, de werktijden waren 24 uur permantie dienst, op een boven verdieping. Een werkvergunning werd niet geregeld. Na 1,5 maand kwam de immigratiedienst incognito zelf op massage bezoek en kliste de lieve thaise dames en kregen gratis een weekje verblijf in de gevangenis. De service en eten daar was wel uitermate goed, enkel een verbod om binnen de vijf jaar terug te keren was hun hoofdprijs.
  Wat heeft ze verdiend?? Inderdaad die 20.000 bath van de eerste maand, veel tip geld en ze vertelde erbij dat zij niet inging op de evt meer service welke in thailand door vele masseuzes aangeboden werd. Enkele van haar collega’s hielpen de koreanen uiteraard aan een happy ending, wat bij hen het loonzakje aanzienlijk dikker maakte. Al hebben ze een inreisverbod van vijf jaar opgelopen, geen van hen wil nadien ooit nog terug…happy ( end) terug in Cha Am.

 7. Marc Van Holm zegt op

  Volgens mijn echtgenote (teacher mecical massage) zijn de twee mogelijk. de sexmassages brengen meer op. Het hangt af van de werkgever.

  vr groet

 8. Realist zegt op

  Beste Olaf,
  Iedere vrouw is anders,maar denk niet ,,die van mij is anders”.
  Ze kan werk vinden in Zuid-Korea als masseuse,daar hoeft niets mis mee te zijn,maar als zij daar gaat werken kan ze niet bij jou zijn,wil je dat wel?
  Veel zal afhangen van jullie situatie,leeftijd verschil,woon jij in Thailand of in Nederland,geef je haar voldoende geld om in Thailand van te leven,allemaal dingen die belangrijk zijn.
  Persoonlijk spreek ik uit ervaring dat alle Thaise dames die in een ander land als masseuse gaan werken voor geld alles doen wat binnen hun mogelijkheid ligt om zoveel mogelijk geld te verdienen.
  Misschien niet uit zich zelf maar wel door de baas of worden aangemoedigd door collega`s,het is een hard gelach als de dames die alles doen meer als het dubbele verdienen als jij voor minder werk.
  Alleen al dat ze als masseuse naar Zuid-Korea wil gaan klink niet goed.
  Realist

 9. Kamsamida zegt op

  Hey olaf, ik ben half koreaans en kom in zowel thailand als korea. De taal is toch wel de grootste barrière. En de speciale salons worden in het algemeen bemand Door philli girls. Het is wel zo dat er steeds meer thai ladies die kant op gaan maar de immigratie is best wel streng waar de dames wel worden ingezet zijn vaak de noraebang rooms met karoke en drank en extra service

 10. BA zegt op

  Dit zou voor mij in elk geval een no-go zijn.

  Ik ken wel meiden die in Singapore werken in clubs of in Maleisië etc.

  Het is gewoon een schimmige business. Als je hun facebook pagina’s ziet dan komen ze na een maand terug met een koffer vol merkkleding en makeup waarvan je zo bij elkaar optellen dat het alleen al meer waard is dan dat ze per maand zeggen te verdienen. Selfies op de bijrijdersstoel van een dikke BMW of Mercedes enz. Ze houden vol er niks te doen maar ondertussen hebben ze wel een telefoon vol met mannen die ze elke dag bellen enz.

  Verder gaat het vaak zonder werkvergunning enz.

  Meestal word het opgezet door een ‘agent’ dwz een Thai met wat contacten in die landen en die zoekt tegen commissie meiden die dat willen doen. Maar de risico’s liggen volledig bij de dame zelf. Dwz ze moeten zelf hun tickets regelen, visa is er niet en als immigration ze pakt en ze vast zet dan is dat dus ook voor eigen risico.

  Vorig jaar overigens een beetje een rel onder de meiden. 1 van de ‘agents’ onderhield ook een relatie met 1 van de meiden die dus ook regelmatig naar Singapore reisde. En die bleek op een dag terug gekomen met een HIV besmetting. Oops.

  Ik zou je vriendin gewoon voor de keus stellen, als je die kant op wilt is het einde relatie. Want serieus, ook al zou ze er niks verkeerds doen. Dat gaat aan je vreten als jij in Nederland zit. Er komen steeds meer twijfels en op een dag is het gewoon over.

 11. Rick zegt op

  In Singapore werken in de RLD ook zat Thaise dames en heb je net als in KL veel zogenaamde spa’s nou laten we het zo zeggen tenzij dat een spa in een 5 sterren hotel is dan ga er maar van uit dat het een spa met happy end is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website