Beste lezers,

Hallo, ik wilde jullie eens vragen waar ik ergens een lief en leuk Thais meisje zou kunnen leren kennen voor een relatie hier ergens in België of Nederland of in Thailand?

Met vriendelijke groet,

Sven


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

19 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik een lief en leuk Thais meisje leren kennen voor een relatie?”

 1. Pieter zegt op

  Hallo Sven,

  Ik heb goede ervaringen met de mensen van Thai Family: kijk maar eens op http://www.thai-family.nl

  Succes

  Pieter

 2. Bompa Lawaai zegt op

  Met de info die je over jezelf geeft gaat je zeker eerste keus krijgen.
  Het aanschaffen van een Thaise ( of een andere dame) behoord niet tot het uitstalraam van de meeste Thailand liefhebbers.
  Ook daar ( ik bedoel thailand ) spreken we met de nodige respect over relaties en de mensen.
  Verder veel succes met je jacht.
  Bompa Lawaai

  • Theo zegt op

   Vreemde reactie dit. Het bericht van Sven zegt helemaal niets over wel of geen respect voor vrouwen.

   Overigens behoort “behoord” met een t te worden gespeld, maar dat terzijde.

   Je zou het eens op een datingsite kunnen proberen Sven. Thaicupid.com bijvoorbeeld, of Thaifriendly.com. De laatste is een gratis site.

   Succes met je …. zoektocht.

   • patthie zegt op

    De vraag van Sven lijkt mij ook wat dubbelzinnig en of vreemd.
    Als Sven een Belg is kan hij het laatste weekend van de maand augustus naar Bredene gaan, daar is de grootste Thaise markt van Belgie en de mooiste , Nederland en Duitsland is daar ook aanwezig .
    Wat betreft een gratis dating site , daar heb ik mijn bedenkingen ,enkel de zon is gratis.
    Ik hoop niet teveel fouten te hebben geschreven, mocht dit blijken gelieve mij te verontschuldigen voor mijn bescheidenheid.
    Met vriendelijk groet

 3. Marcel zegt op

  Al eens aan het bezoeken van een thais restaurant in B of NLD als ‘visvijver’ gedacht?
  In Thailand zelf kom je natuurlijk overal en met name ‘lieve’ thaise kandidaten tegen 🙂
  Veel success gewenst!

 4. Erik Vantilborgh zegt op

  Met alle respect Sven , maar dit soort oproepen haat ik nu . Je hebt duidelijk totaal geen verstand of ervaring met de Thaise wereld . Het is door de “Pattaya-gangers” en een stuk de media dat Thailand wordt beschouwd als “vrouwenleverancier” . Ik moet hier Bompa Lawaai 100 % gelijk geven : Thaise vrouwen staan niet in het uitstalraam .
  Als je je echt wil verdiepen in de Thaise wereld dan raad ik je inderdaad aan om een regelmatige bezoeker te worden van een Thais restaurant of cafe in B of NL . Als je dan zelf sympathiek bent , dan komen de contacten na een tijdje vanzelf wel .
  En als de contacten vanaf minuut 1 al komen , dan is het meestal niet het juiste contact .
  Ik wens je veel succes in je “eventuele toekomstige relatie met een Thaise ” , maar je kan misschien al starten met je toenaderingspoging te veranderen .
  Groeten ,
  Erik

 5. Pat zegt op

  Beste Sven, als ik een meisje was en ik zou te weten komen dat je via een forum/een blog oproept hoe je een meisje kan vinden, ik zou helemaal geen interesse meer in jou hebben.

  Wat verwacht je nu van de lezers?
  Dat we een aantal plaatsen opsommen waar je kan gaan staan of zitten, wachtend tot er eentje op je af komt?

  Toon zelfrespect, respect voor de meisjes die je graag zou leren kennen, en wees eerlijk in je omgang…

  Ik begrijp ook niet zo goed waarom het een Thaise meisje moet zijn?

  Ofwel trekken die meisjes jou aan, wat kan en mag, maar dan zou je wel moeten weten waar je ze kan ontmoeten.
  Ofwel denk je in een Thaise meisje een gemakkelijke/welwillende prooi te vinden of heb je je on respectabel laten wijsmaken dat zij als een magneet op jou zullen afkomen.

  Dat laatste kan gebeuren, maar dan moet je wel iets meer te bieden hebben dan een onmannelijke oproep via een lezersrubriek.

 6. Piet zegt op

  Sven ga naar walkingstreet mooi en trouw tot je geld op is

 7. Koetjeboe zegt op

  Hier in Cha-am,lukt je dat binnen 5 minuten.
  Ga maar naar de entertainment street,daar vind je tientallen dames,erg lief,die zo met je mee gaan.
  De tweede keus zijn de massages,geweldig lieve dames,die al heel wat Farangs achter de rug hebben.
  ik ken hier verschillende buitenlanders die getrouwd zijn of verkering hebben gekregen op zo’n manier.
  Vlug en eenvoudig.
  Succes

 8. Marcel zegt op

  Ik heb een goede vrouw leren kennen in Samui via Badoo, badoo is wereldwijd bekend en gratis, proberen waard zou ik zeggen.

 9. Rob zegt op

  Hoi Sven
  Ik snap niet dat hier door sommige hier zo negatief geregageerd wordt .
  Want als je niet weet hoe je met een bepaald type vrouw in contact kan komen .
  Kan je dat gerust aan iemand of hier vragen vind ik.
  Waar het geen respect vandaan komt weet ik nu echt niet.
  Ik was vroeger al geïnteresseerd in Aziatische dames.
  Maar wist ook niet waar ik met ze in contact kon komen.
  En alleen naar Thailand gaan durfde ik ook niet,was een hele stap.
  Ik heb 2x een relatie gehad met een Thaise dame geen succes .
  Wil het ook niet meer,om de bekende redende geld en de rest.
  Nu was ik ook verder opzoek naar een Aziatische dame .
  En ben opzoek gegaan naar een Philipijnse op philipincupido.
  Ik ben naar de Philipijnen gegaan.
  Heb een voor mij een perfecte dame ontmoet nog nooit problemen gehad om geld.
  Terwijl ze echte armoede kent.
  Maar je moet wel weten waar je moet zoeken.
  En geluk hebben ,en dat heb ik ook gehad .
  Sven ik zou zeggen probeer gewoon op internet ,kijk wel of de foto’s echt zijn.
  Normale foto’s in normale omgeving niet alleen waar ze profesoneel opstaan.
  Sven veel succes

 10. Timo zegt op

  Hallo Swen, als ik wat meer gegevens van je had dan weet ik misschien wel wat.
  Hou oud ben je? Wat doe je voor de kost? Wat is je opleiding? Waarom wil je een Thais meisje leren kennen? Wat zijn je plannen, voornemens.
  Groet Timo

 11. Evans zegt op

  Beste Sven ,

  Je hebt zeker de bekendmaking van de Thaise Embassy Nedreland gemist …
  11-12 Juli is er een Thaise … soort Ind Pasar Malam … in Den Haag ..toegang is gratis … ontmoet je toch genoeg Thaise dames !!!!

  Groetjes,
  Evans.

 12. André Deschuyten zegt op

  Beste Sven,

  Ga eens naar http://www.trulythai.com, ik heb langs deze weg mijn vrouw leren kennen. Je moet wel niet te lang wachten om er heen te gaan. Sommige vrouwen zijn uit op sex, anderen dan weer niet (zoals mijn vrouwtje sex onbelangrijk vond maar achteraf bekeken heb ik de mooiste periode gehad van m’n leven. Zo’n een lichamelijke ervaring had ik nog nooit gehad of had ik nooit durven dromen. Verder zijn veel vrouwen op zoek naar een farang met een beetje geld op de rekening, alhoewel m’n vrouwtje geld onbelangrijk vindt. We zijn nu 1 jaar samen en gaan volgend jaar in het huwelijksbootje stappen.

 13. Leo Th. zegt op

  Waarschijnlijk heeft Sven veel verhalen gehoord over hoe fantastisch Thaise “meisjes” wel niet zijn. Als je nu enkel zou vragen hoe je met Thaise dames in contact kan komen, dan zou ik dat nog kunnen begrijpen. De dames moeten echter ook lief en leuk zijn en Sven, dat is nu iets waar je eventueel echt pas achter kan komen als je elkaar beter hebt leren kennen. Lief en leuk is enorm rekbaar en wordt onderling bepaald. Zie jij jezelf als lief en leuk? Maar misschien ben jij dat in andermans ogen helemaal niet en dan kan je moeilijk verwachten dat een ander wel lief en leuk voor jou is. Zoals jouw vraag bij mij nu overkomt lijkt het inderdaad alsof je denkt dat je ergens een lade kan openen met als opschrift “LIEVE EN LEUKE THAISE DAMES”. Maar Sven, misschien is deze oproep gewoon een soort van grap van jou want, of het nu wel of niet om Thaise dames gaat, niemand kan jou vertellen waar je uitsluitend lieve en leuke meisjes kan vinden. Vraag me trouwens af hoe oud je bent, zou me niets verbazen als je nog vrij jong zou blijken te zijn.

 14. rene zegt op

  Alleen voor sex ofzo anders ga naar een fatsoenlijke dating-site als je Engels kunt spreken natuurlijk en probeer zoveel mogelijk te weten te komen.Als je er niet 100 procent voor open staat dan LAAT het maar,succes

 15. Chiang Moi zegt op

  Beste Sven, Natuurlijk krijg je veel reacties als je z’on vraag stelt. Reacties waar je wat aan hebt en reacties waar je niets mee kan. Ik vind het een normale vraag van iemand die graag een relatie wil met een Thaise. En waarom niet, vele hebben dezelfde interesses als jij als het om Thaise vrouwen gaat.Ik was al een fervente Thailand-ganger ik ging meestal 1 tot 2x per jaar niet om een vrouw te zoeken maar om het land waar ik aan was verknocht te bezoeken na de 1e keer een georganiseerde rondreis te hebben gemaakt.
  Natuurlijk zijn de Thaise vrouwen heel verleidelijk weten hoe een man om hun vinger te vinden daar zijn ze heer en meester in. Ik heb mijn vrouw leren kennen niet in Thailand maar via ThaiLovelinks.com. Dit is een datingsite waar Thaise vrouwen en buitenlandse mannen contacten kunnen leggen. Ik heb de liefste Thaise vrouw daar gevonden en ze woond nu al weer een paar jaar bij mij in Nederland. Sucses

 16. patrick zegt op

  beste Sven, als je ‘t mij vraagt is het allemaal een kwestie van een beetje geduld en oplettendheid. Als je er tegenop ziet om naar Thailand te gaan (het is immers nogal prijzig en de kans is het grootst dat je enkel contact krijgt met barmeisjes), dan moet je echt wel wat uurtjes achter de computer bezig zijn. Vooral in de komende maanden zijn er verspreid over België en Nederland wel organisaties die gericht zijn op Thailand. Een regelmatig bezoek aan een Thais restaurant of meeneem-thai kan ook helpen. In elk geval zou ik niet het laatste weekend van augustus naar Bredene gaan, want dan vis je achter het net. De markt (met daarna een Thai party met zeker honderden Thaise meisjes of vrouwen) gaat immers door op zaterdag 15 augustus. Trek er rustig de hele dag voor uit en geef je ogen de kost. Misschien kruist je blik een Thaise blik en is er een zekere aantrekkingskracht. En dan is het aan jou om je beste versiertrucs uit te halen, want een Thaise die je blik onmiddellijk vast houdt is meestal niet de juiste dame. Ook regelmatig bezoek aan een Thaise supermarkt kan helpen. Maar dan is het uiteraard weer een kwestie van geduld. Ondertussen kun je wat van de Thaise keuken leren en zien of je het aan kunt 😉 . Veel succes !

 17. lung addie zegt op

  Beste Sven,
  een vraag als deze stel je niet op deze manier want dan heb je het risico van veel negatieve reacties te krijgen. Indien je zo een vraag stelt, tenzij je deze vraag stelt om ook maar eens op het blog te verschijnen, dan is het wel aangewezen het probleem wat duidelijker te omschrijven: woon je in Belgie, woon je in Nederland, woon je in Thailand. Wil je naar hier komen om iemand te ontmoeten of wil je het in jouw thuisland? Hoe oud ben je en in welke leeftijdscategorie wil je iemand vinden. Wat doe je in het dagelijkse leven? Je zorgt er nu enkel voor dat de lezer, ook al wil hij je helpen, enkel op eigen suggesties een antwoord aan jou zou moeten geven. Je stelt het zo een beetje als : in welke winkel of op welke markt kan ik een leuke, lieve vrouw kopen, wanneer zijn ze in promotie? Zo werkt dat hier niet hoor, wat de “Thailandkenners” je ook moge verteld hebben. Een deftige dame draai je hier zomaar niet binnen!
  Er zijn in de reacties enkele datingsites aangegeven… probeer het eerst daar eens en bekijk het dan verder. Meer kan de lezer je ook nu niet zeggen. Je kan dan een eigen voorkeur opstellen en zelf een selectie maken. Wees echter verstandig en ga niet enkel af op een mooie foto en opgegeven leeftijd, er wordt nogal eens een loopje genomen met de werkelijkheid. En verdiep je ook maar eerst eens in de cultuur en de denkwijze van de Thai. Het zal je veel problemen en ontgoochelingen kunnen besparen.
  Lees ook eens een vorig artikel van Lung addie: leven in Thailand als single farang man – sociaal contact op het platte land.

  LS Lung addie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website