Thailand vraag: Welke VPN voor Nederlandse TV?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
21 januari 2023

Beste lezers,

We gaan over 3 weken weer op vakantie naar o.a. Chiang Mai. Ik wil dan een VPN account afsluiten omdat ik anders geen NLZiet kan zien.
Welke VPN raden jullie me aan?

Groet,

Robin

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

31 reacties op “Thailand vraag: Welke VPN voor Nederlandse TV?”

 1. Henk zegt op

  Ik gebruik naar volle tevredenheid Nordvpn

 2. Grumpy zegt op

  Eerder had ik NordVPN maar die beviel me niet: niet alle door mij gewenste verbindingen kwamen tot stand. ExpressVPN is een goeie, maar doe mij maar Cyberghost. Tik in bij Google: de beste vpn en vergelijk.

 3. Cornelis zegt op

  Ik gebruik, tot volle tevredenheid, ExpressVPN. Ik kan geen vergelijking met andere aanbieders maken, maar kan wel berichten dat dit in ieder geval uitstekend werkt.

 4. Frank zegt op

  proton. werkt goed bij mij ook nlziet

 5. jeroen zegt op

  Hoi Robin ik gebruik nord vpn ,wat heel goed werkt.
  Voor je vakantie een free trial aanmaken dan kun je het gratis gebruiken voor 1 maand.
  Met de vpn kun je gewoon de ziggo app,canal digital app etc gebruiken.
  Fijne vakantie.

 6. Dirk zegt op

  ExpressVPN

 7. Derk zegt op

  Ik gebruik al 7 jaren EXPRESS VPN en kijk dagelijks naar alle Nederlandse zenders.
  Overigens kun je ook vrijwel alle andere Europese zenders ontvangen

 8. rik meuleman zegt op

  Heb al heel wat recencies gelezen over vpn er ook al enkele echt geprobeerd en zeker wat TV kijken en streaming betreft is expressvpn een van de betere op nr 2 zou nordvpn staan.

 9. Chris zegt op

  Ik raad persoonlijk Cyberghost aan. Goedkoop en werkt erg goed. Gebruik het zelf ook al sinds geruime tijd.

 10. ruud zegt op

  proton vpn werkt prima

 11. Johan2 zegt op

  Hi There,

  Met Express VPN kan ik vanuit Thailand niet bij Ziggo inloggen. Dit werkte ook niet in verschillende centraal Amerikaanse landen.

  Maar ik vermoed dat dit door Ziggo komt.

  • Jos zegt op

   Johan, ik ben momenteel in Thailand, heb Express VPN en kan gewoon naar alle zenders van Ziggo kijken.

   • Jessica zegt op

    En ik ontvang Ziggo bar slecht in Thailand met Express VPN. Kreeg van Ziggo het bericht dat ze de app alleen in Europa ondersteunen??

    • Cornelis zegt op

     Ja, de Ziggo app is alleen bruikbaar binnen Europa. Maar juist daarom heb je toch die VPN, om de app de indruk te geven dat je je werkelijk in Europa bevindt? Gisteren overigens nog met ExpressVPN via Ziggo naar Eurosport en diverse NL-zenders gekeken, zonder enig probleem

 12. pieter zegt op

  Hallo Robin,

  Express VPN werkt nu goed bij mij. (ondermeer bij ziggo go).
  Nord VPN werkte voorheen ook, mogelijk nog steeds,
  MULLVAD en Proton schijnen het ook te doen.

 13. Andre zegt op

  ExpressVPN

 14. PimWarin zegt op

  Ik heb ook, naast een andere IPTV dienst, NLZiet en heb jarenlang ExpressVPN gebruikt totdat er problemen waren met terugkijken, elke keer stopte NLZiet ermee na een minuut of tien. Ook het kiezen van een andere server van de VPN dienst hielp niet.
  Uiteindelijk overgestapt op NordVPN (kwam goed uit want mijn jaar-abbonement liep af) en alle problemen zijn over.
  Of het echt aan ExpressVPN lag weet ik niet, feit is dat NordVPN voor zowel NLZiet als Netflix nu beter werkt dan ExpressVPN.

 15. Hans zegt op

  Ik heb zelf de gratis proton, werkt uitstekend. Heb de wk ermee gekeken, en dagelijks de inside mannen

 16. Ton zegt op

  VPN voor streamen bij NLZiet heb ik geen ervaring. Wel kan ik voor het streamen van mijn provider:T-mobile jullie informeren dat geen enkele vpn hiervoor geschikt is. T-mobile heeft de manier gevonden waarbij als je inlogt met een vpn er de waarschuwing komt: niet bevoegd in dit gebied te streamen. Ik heb diverse vpn’ers geprobeerd, inloggen in Nederland, Duitsland of België, steeds wordt geweigerd.
  Is er wellicht iemand die dit wel is geluk met een vpn? Ik vermoedt dat ook bij de Ziggo abonnees hetzelfde probleem zal optreden. De grote providers blokkeren inloggen via een vpn verbinding.

  • PimWarin zegt op

   Ik weet niet of je app ook op een windows computer kan draaien maar dan werkt het zeer waarschijnlijk wel.
   Het is de combinatie van Android en de VPN die T-mobile waarschuwt.
   Ik had hetzelfde probleem met Netflix. Wanneer ik inlogde vanaf de PC was er geen probleem, vanaf een Android boxje kon Ik niet op Netflix inloggen….

  • Cornelis zegt op

   …..maar in Thailand gebruik je toch geen T-Mobile als internet provider, of begrijp ik iets niet? Ik log probleemloos in op de Ziggo-app vanuit Thailand, via welke Thaise internetprovider dan ook, met m’n ExpressVPN ingeschakeld.

 17. chris zegt op

  Ik gebruik in THailand ( ook in Nederland) surf shark. Ik kan daarmee probleemloos inloggen bij ziggo-videoland en netflix. Surf shark heeft ook als voordeel dat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt inloggen.

 18. Pieter zegt op

  Cyberghost Werkt super over de hele wereld ook in Thailand!!

 19. Het beste is om geen Nederlandse VPN dienst te kiezen omdat providers inmiddels lijsten hebben met ip-nummers van VPN servers. Zo werkt Bitdefender VPN niet in Thailand. Ziggo en al die andere jongens hebben dat geblokkeerd. Je moet er in iedere geval eentje kiezen die wereldwijd genoeg servers heeft.

 20. KhunTak zegt op

  ik gebruik al een hele poos Kaspersky.
  Ben zeer tevreden.
  Is te installeren op 5 mediums en de helft goedkoper als Express vpn

 21. Ton zegt op

  Peter, om nl tv te kunnen kijken moet je gebruik kunnen maken een server binnen de eu. De uitzendrechten via je provider buiten de eu maken het niet mogelijk dat je, ook met een vpn verbinding vanuit bv amerika, nl tv kunt kijken via je nederlandse provider. De meeste provider verhinderen streamen via een vpn verbinding. Netflix, npo start, espn en rtlxl is geen probleem. Maar gebruik maken van je abonnement bij bv T-Mobile of Ziggo lukt mij tot nu toe niet. Wie het wel lukt: ik ben nieuwsgierig.

 22. Renzo zegt op

  Beste lezers,

  Net als de vele reacties eerder op dit bericht kan ik beaamen dat NordVPN goed werkt, ook voor de vele andere websites als men niet wil dat de locatie gedeeld wordt. NLziet en kijk.nl (gratis versie en net als NLziet Nederlandse tv en vele andere zenders) is heel goed via NordVPN te zien, geen enkel probleem met andere websites die soms niet willen openen omdat je niet in de EU of NL verblijft, het heeft allemaal te maken met de kijk en luister rechten.
  Sommige websites van een gemeente willen ook niet geopend worden, maar het gebeurt ook wel eens dat een vpn gebruik juist iets blokkeerd. Lazada en Shopee was soms niet te gebruiken met een actieve vpn.

  Wat ik overigens wel begreep van een oud collega is dat NLziet en kijk.nl en misschien ook andere providers hun uiterste best doen om vpn te blokkeren (al zal dat lastig zijn, je kan immers ook een vpn server in België of Duitsland of noem maar een land in de EU).

  Heel veel plezier met de Nederlandse TV (of andere websites)

  Ik begreep van een buurman dat hij vpn ook gebruikt als hij moet inloggen bij zorgverzekeraar of instanties (verblijft langer dan 8mnd) Hij wil niet gekort of uit de verzekering gegooid worden.

 23. René zegt op

  Proton! 🙂

 24. Robin zegt op

  Hee superbedankt allemaal voor de reacties. Ik heb alles gelezen en nogmaals internet recensies geraadpleegd en ik ga NordVPN proberen.
  Nogmaals dank!

 25. Leo_C zegt op

  Ik gebruik hier in Thailand de VPN service van Hotspot Shield, zowel op de PC(Windows), als via Android-App.
  Ik bekijk de NL tv met de Ziggogo App, en kan alle programna’s live bekijken, en ook alles tot 1 week terugkijken.
  Wat soms problemen geeft, is een haperende internet verbinding, als deze soms wat minder snel is, geeft dat problemen met de streaming(bufferen), en krijg dan soms de melding dat er een trage verbinding is, en dat dan de Zigggogo App stopt met streamen.

  Greetz uit Thailand

  Leo_C

 26. A.Terneusen zegt op

  Net weer terug vanuit Thailand en enigste die ik aan zou raden is Surfshark beste vpn die je kunt hebben en is goedkoop.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website