Beste lezers,

Is er een goede app beschikbaar (Engels/Apple iOS) voor het openbaar vervoer in Bangkok? BTS/MRT routeplanner?

Groet,

Mike

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

8 reacties op “Thailand vraag: Routeplanner app voor openbaar vervoer in Bangkok?”

 1. Ger-Korat zegt op

  Ja die is er: open eenvoudig Google Maps, selecteer de route en kies voor openbaar vervoer. Dan krijg je de gewenste bus, trein, metrolijnen etc.met keuze uit aankomst- of vertrektijd en meer. Wat wil je nog meer, app niet eens nodig.

 2. Mike zegt op

  Ger,

  Goede tip maar zou de bus graag overslaan.
  Dus echt een planner voor: BTS/MRT

  • Ger-Korat zegt op

   Google maps zoekt de snelste vervoersmogellijkheid. Als je voor of na het gebruik van de MRT of BTS nog wat verder moet reizen is Google gewoon goed want geeft aan wat een betere, snellere verbinding is. De MRT of BTS lijkt soms handig tenzij je weet dat je eerst eindeloos trappen op of af moet plus vaak nog een stuk lopen op corridors of toegangswegen naar deze MRT of BTS. Voordeel van de bus is dat het een uitgebreid netwerk heeft, in veel straten en buurten komt en voor je neus op het trottoir de deuren opent. Wil je weten wat de snelste vervoersmogelijkheid is dan kies voor Google met daardoor minder gebruik van de MRT/BTS om de genoemde redenen.

 3. Wim zegt op

  Ga naar de app store en kies Bangkok MRT & BTS guide

  • Mike zegt op

   Deze lijkt er alleen voor Android te zijn

 4. Erienne zegt op

  Als je de bus wilt nemen is Viabus app erg goed. Heb het een aantal keer gebruikt en werkt prima. Geeft je de route, welke bus(sen) je moet nemen. Tevens zie je ook waar de bussen zich bevinden. Alleen kan je wel eens bij de aanduiding airco bus eentje zonder airco krijgen..:)

 5. Sandra zegt op

  Transit Maps

 6. Maltin zegt op

  Moovit app. Werkt wereldwijd


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website