Thailand vraag: Reset Thailand Plus app bij binnenkomst met nieuw CoE

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
14 september 2021

Beste lezers,

Na eerst in maart naar Thailand gekomen te zijn kom ik nu in oktober weer naar Thailand met een nieuwe CoE en dus ook een nieuw CoE registratienummer.

Om dat nieuwe nummer in te kunnen voeren zegt de Thailand Plus app dat je, in mijn geval op BKK, aan de staf aldaar moeten vragen naar een QR code om de app te resetten. Nu vraag ik mij af, heeft iemand daar ervaring mee?

Bij mijn eerste binnenkomst heeft er nl nooit iemand naar mijn Thailand Plus app gevraagd en mogelijk kan ik dus ook rustig voortgaan met mijn oude CoE registratie. Ik heb namelijk geen zin om door naar de reset QR te vragen een beerput aan gedoe en bureaucratie over mij af te roepen….

Dank voor jullie reactie,

Groet,

EJ

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Thailand vraag: Reset Thailand Plus app bij binnenkomst met nieuw CoE”

 1. Founding Father zegt op

  Hoi EJ,

  Tijdens onze laatste reis naar Thailand hadden mijn gezin en ik de app wel gedownload maar door alle haast waren we vergeten in te loggen.

  Eindstand: Zowel in Nederland als in Thailand heeft niemand naar die app gevraagd. Niet in het vliegtuig, niet bij de immigratie op het vliegveld en ook niet bij het ASQ hotel.

  Wij hebben de app de dag van aankomst direct van de telefoon verwijderd.

  Eerlijk gezegd denk ik dat de mensen in Thailand niet eens weten dat die app bestaat.

 2. Marjo zegt op

  was in juni/ juli in Thailand.Alles wilden ze weten bij binnenkomst, behalve of je gevaccineerd was wn ook naar de app heeft niemand gevraagd/gekeken.

 3. haki zegt op

  Volgens mijn Thaise vrouw gebruiken de Thai zelf de MorChana app maar geven daar verder weinig aandacht aan. Omdat de ThailandPlus app niet door mijn(oude) smartphone wordt geaccepteerd, en al eerder hier gemeld werd dat bij aankomst in Thailand geen aandacht wordt gegeven aan de app, maak ik me er ook niet druk om als ik in november ga.

 4. Conimex zegt op

  EJ,
  Wat je zou kunnen doen, is eerst de app te resetten in settings, daarna je gegevens met je nieuwe nummer van je COE en het 6 cijferig nummer wat je hebt gekregen in te voeren, maar er is niemand die naar deze app vraagt, niet bij vertrek en niet bij aankomst.
  Succes

 5. Wil zegt op

  Bij aankomst in Samui vroegen ze mij de Ap te downloaden , ik heb ze toen een hele oude Nokia
  laten zien. Een hoop gewauwel rond mij heen en toen zeiden ze :You can go , ze dachten die man komt regelrecht uit het stenen tijdperk dus doorlopen maar.

 6. BuurmanRuud zegt op

  Ik heb speciaal een nieuwe telefoon gekocht, omdat de app het op mijn oude niet deed. In Thailand heeft nooit iemand ernaar gevraagd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website