Beste lezers,

Ik lees dat er de komende tijd allerlei veranderingen en versoepelingen op komst zijn om naar Thailand te reizen. Nu heb ik een vliegticket voor eind november. Is het verstandig om die naar begin december te zetten? Dat kan vrij eenvoudig. Die paar weken maakt mij niets uit, maar ik wil wel tijdens de feestdagen bij mijn vriendin in Thailand zijn.

Of toch maar gewoon gaan….?

Groet,

Harry

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

3 reacties op “Thailand vraag: November of december naar Thailand?”

 1. willem zegt op

  Harry,

  Er is niets zo onvoorspelbaar dan de Thaise regels. Het zijn dagkoersen.
  Ik heb mijn plan getrokken en ga er voor. Wat de wijzigingen ook zullen zijn. Mocht je kunnen kiezen tussen 28 november en de eerste week van december dan zou ik zeggen verzet het een weekje. Maar verder niet te veel op de veranderingen wachten. Er kan nog zo veel gebeuren.

 2. fred zegt op

  voor meer zekerheid verzet naar DECEMBER !
  ik verwacht trouwens vanaf 15 dec alles open , heel het horeca gebeuren en andere….

 3. Stan zegt op

  Nederland staat niet op de lijst landen voor de versoepelingen van 1 november. Als u eind november gaat moet u in Bangkok nog 7 dagen in quarantaine, of in Phuket 7 dagen op het eiland blijven.
  Ik zou het dus verzetten naar december. Als alles meezit komt Nederland misschien op 1 december op de lijst te staan. Zo niet, dan nog 7 dagen quarantaine of Phuket.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website