Beste lezers,

Is er iemand in de buurt van Ubon Ratchathani die een random reader van de Rabobank bezit? Ik heb namelijk iets gedaan op mijn telefoon waardoor de Rabo-app niet meer werkt. Nu kan ik niet meer bij mijn Nederlandse rekening. Als ik de app opnieuw installeer, dan moet ik dit doen met de random reader.

Mijn email adres is: lubber.debas@gmail.com

Bij voorbaat hartelijk dank.

Groet,

Bastiaan

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Thailand vraag: Iemand omgeving Ubon Ratchathani met een random reader van Rabobank?”

 1. PimWarin zegt op

  Ik heb je een mail gestuurd

 2. Ger-Korat zegt op

  Voor een ieder die naar Thailand verhuist is het toch raadzaam om altijd een kaartkezer mee te nemen. Want je telefoon kan kwijtraken of je hebt een nieuwe telefoon waarin je de app van de bank opnieuw moet installeren, of je drukt een keer teveel de verkeerde inlogcode in etc. Het is zelfs zo dat ik van elke kaartlezer er zelfs 2 heb want ook de kaartlezer kan weer kapot gaan, en heb meerdere bankrekening want als er bij de 1 een storing is of wat anders dan heb ik altijd toegang tot een 2e rekening. Maar dat is een beetje levenservaring want ik ben graag voorbereid en bedenk van tevoren wat er zou kunnen gebeuren. Heb dus ook 2 telefoons, meerdere vervoersmogelijkheden etc.

  • Klopt, je moet ook altijd meerdere pinpassen en/of creditcards bij je hebben. Werd nog weer eens met de neus op de feiten gedrukt toen ik in Thailand was en er een scheur ontstond in mijn bankpas. Ook nog eens door de chip. Al een keer meegemaakt dat mijn ING pas om onverklaarbare redenen niet werkte in Thailand (pinnen buiten Europa en dus in Azie stond gewoon aan, kan je controleren in de app). Toen ik Nederland langsging bij een ING kantoor om navraag te doen, vertelde de ING medewerker dat hem hetzelfde was overkomen in het buitenland. Toen wist ik genoeg.

 3. Bas zegt op

  Mocht het nog nodig zijn dan laat het maar weten, heb er een liggen. Ben alleen zaterdag pas weer terug in Ubon…

  Gr. Bas

  • Bastiaan zegt op

   Beste Bas,
   Zou je mij een email kunnen sturen zodat ik contact met je op kan nemen. Mijn email address is
   lubber.debas@gmail.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website