Beste lezers,

Graag zou ik contact komen met single Thaise vrouwen in België of in Thailand. Hoe pak ik dit best aan? Zonder te moeten vertrouwen op datingsites. Ik heb dit geprobeerd en is me niet goed bekomen, misschien ligt het aan mij?

Daarom zoek ik nu naar personen die me in rechtstreeks contact kunnen brengen met single vrouwen.

Bedankt.

Groet,

Jurgen

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

16 reacties op “Thailand vraag: Hoe kan ik in contact komen met single Thaise vrouwen in België of in Thailand?”

 1. Hans zegt op

  Beste Jurgen, Graag zou ik je willen helpen, want ik ben nu 10 jaar in Thailand en heb enige ervaring en ken een aantal lieve vrouwen,die niet alleen maar op geld uitzijn. Maar moet dan wel wat meer gegevens hebben, oa je leeftijd en wensen ,Hans HG sterkte .

  • Jurgen zegt op

   Hallo Hans,
   Hierbij geef ik je mijn mailadres Jurgen.desmedt3@gmail.com zodat je me eventueel een mailtje kan sturen.
   Dan kan ik daarmee verdere info geven.

   Mvg De Smedt Jurgen

 2. Chris zegt op

  hallo Jurgen
  Ik denk dat je via vrienden en kennissen moet proberen met single Thaise vrouwen in contact te komen, althans voor wat betreft Thailand. Daarvoor moet je elkaar wel een beetje kennen. En dat kost tijd. Zoals niet elke Thaise vrouw een aardige vrouw is, is niet elke buitenlander/expat een aardige buitenlander/expat met eerzame bedoelingen.
  Ik ken een aantal Thaise vrouwen die op zoek zijn naar een buitenlandse man. Voor sommigen van hen doen mijn vrouw en ik geen enkele moeite. Ik hoop dat je begrijpt waarom. Voor een buitenlander die wij helemaal niet kennen kijken we eerst de kat uit de boom. Ik hoop dat je dat ook begrijpt. Wij willen niet een aardigeThaise vrouw (uit onze kennissenkring) koppelen aan een wellicht niet zo aardige buitenlander.

  • Roger zegt op

   Ik wil niet (ver)oordelen maar je hebt zeker een punt door te stellen dat je een goed vriendin (of familielid) niet wil koppelen met de eerste de beste Farang.

   Ik heb hier ooit als eens gemeld welk allooi ik gezien heb in onze Belgische ambassade ten tijde van mijn huwelijksprocedure. Hun wachtkamer zat destijds stampvol met koppels om hun papieren in orde te brengen. Het taalgebruik, evenals hun kleding was niet om naar huis te schrijven. De marginaliteit stond op sommigen hun gezicht af te lezen. Ik stel me nog altijd de vraag hoeveel van dergelijke huwelijken lang stand houden.

   Ik heb mijn vrouw ontmoet via een dating website en heb haar meerdere malen in Thailand bezocht om elkaar wat beter te leren kennen. Zij is ook 3 maanden in België geweest om kennis te maken met onze cultuur en gewoontes. Ondertussen zijn we al vele jaren gelukkig gehuwd.

   Iemand voor jou een vrouw laten ‘kiezen’ is geen goed idee. Zoals hier reeds gemeld, kom zelf eens naar Thailand en voor je het weet leer je wel iemand kennen. Er zijn genoeg gegadigden. Alvast veel succes toegewenst in je zoektocht.

  • Jurgen zegt op

   Hallo Chris,

   Hierbij geef ik je mijn mailadres mss kunnen we dan verder kennis maken. Jurgen.desmedt@gmail.col

   Mvg De Smedt Jurgen

 3. jeroen zegt op

  Hoi jurgen echt? Ga gewoon is op vakantie daar neem een rondreis en wie weet kom je een leuke dame tegen.
  Vroeger gingen we ook naar de stad naar het cafe / disco om meiden te ontmoeten.
  Gewoon gaan iedereen is vriendelijk daar,ga eerst is het land ontdekken.
  Geloof me dan kom je vanzelf iemand tegen.
  heb indertijd het zelfde gedaan en nu al 10 jaar happy married,succes
  groet jeroen
  je mag mij een mail sturen als je wil
  email bekent bij redactie

 4. Lung addie zegt op

  Beste Jurgen,
  in Belgenland in contact komen met SINGLE Thise vrouwen zal niet eenvoudig zijn daar de meeste, in Belgenland verblijvende Thaise vrouwen, reeds een partner hebben.
  Een mogelijkheid is wel: via deze NIET SINGLE Thaise vrouwen in contact komen met, niet in Belgenland wonende, Thaise Single vrouwen uit hun familie- of kennissenkring. Er zijn er genoeg welke kennis willen maken met een Farang, zeker als die Farang door hen geintroduceerd wordt.

 5. Victor zegt op

  Beste er zijn regelmatig bijeenkomsten in de thaise tempels ( Muizen waterloo sint niklaas ) ga daar naar toe grtjs.

 6. Sebastian zegt op

  Ik zou zeggen kom naar thailand en bezoek 1 van de vele barretjes, daar zul je ongetwijfeld wel een thaise vrouw vinden die single is, alleen niet elke vrouw is hetzelfde. Maar de meeste thaise vrouwen in Nederland of in België die hebben al een man, dit omdat ze op die manier ook hun visum hebben gekregen. Geloof niet alle verhalen die je hoort over thaise vrouwen die in een bar werken en uit op je geld zijn, ik vind dat denigrerend om alles over 1 kam te scheren, daarbij heb je dat zelf ook in de hand. Ik zie veel mannen met een thaise vrouw en die behandelen hun vrouw alsof hun dankbaar moeten zijn dat hij haar onderhoud ook dat is niet goed. Het gaat om de respect die je aan je vrouw geeft.veel succes

 7. walter zegt op

  Ik reis al jaren naar Thailand en verblijf daar gedurende de wintermaanden , Omdat ik graag op plekken kom waar geen of nauwelijks touristen zijn zoek ik altijd local vrouwen op . Mijn manier van vinden is eigenlijk heel simpel . Ik heb een profiel op Badoo en stel dan als locatie Bangkok in. Hier zijn honderden vrouwen uit thailand ook ingeschreven. Ik heb via deze weg al heel veel leuke dames ontmoet en gesproken en ben ook op veel plekken geweest waar je normaal nooit heen zou gaan of van gehoord hebt..Ik ben wel erg selectief want zoals bekend zijn er ook veel dames uit op luxe en vragen al vrij snel of je ze kan helpen financieel . Gelukkig zijn er ook heel vrouwen op deze site die gewoon een relatie willen ..een baan hebben.en een eigen huisje Vaak zijn ze gescheiden en hebben 1 of meer kinderen. Ik heb er hele goede ervaringen mee .Inmiddels heb ik door heel Thailand leuke vriendschappen op gebouwd ..Deze site is gratis .
  De kans is heel groot dat je hier een leuke vrouw leert kennen die als je weer in Thailand bent ook daadwerkelijk kunt ontmoeten. Ik heb ook geen vertrouwen in de grote bekende thaise dating sites.Vaak kost het veel geld per maand en de kans van slagen is klein . Ik zou zeggen geef het een kans .

 8. dree zegt op

  Wij hebben hier in Thailand een goede vriendin met christelijk geloof die niet uit is op geld daar zij eigendom bezit en een Europese man wil ontmoetten.

  • De munter Eddy zegt op

   Beste Dree ,ik heb interesse
   Ben 61 en alleenstaande al 22 j en wil me in thailand vestigen
   Eddy

   • Kiekens André zegt op

    Stuur me een mail met wat meer gegevens, of facebook profiel naar andre8450@yahoo.com

  • Jurgen zegt op

   Hallo Dree,
   Hierbij geef ik je mijn e-mail Jurgen.desmedt3@gmail.col kan ik via deze weg verder communiceren
   Mvg De Smedt Jurgen

 9. RonnyLatYa zegt op

  Kom nu toch gewoon naar Thailand en laat alles op je afkomen. Je ziet het dan wel.

  En als iemand je dan aan iemand voorstelt… Kan best goed zijn natuurlijk.
  Kan je het dan wel zelf aan daarna of moet je gans je verdere leven met haar begeleid worden?

  Ik wil maar zeggen Jurgen: Er zit toch wat persoonlijkheid in je of niet? Komaan he man. Neem toch je eigen leven eens in handen.

  Lukt het mooi, lukt het niet dan pech…. maar dat hoort bij het leven.
  Gebruik gewoon je gezond verstand. Geniet van de eerste weken, maanden maar uiteindelijk komt de oplossingen vanzelf wel bovendrijven… Neem je tijd en die brengt altijd raad wat je verder moet doen m.a.w. beslis dus niet te snel

  In krijg echt de kriebels van zulke vragen…
  Maar ik wens je wel een mooie toekomst toe

 10. Erwin zegt op

  Beste Jurgen gaat gewoon naar Thailand. Kijk om je heen maak een praatje met een dame en wie weet wat er kan groeien, haha. Gewoon doen maakt niet uit om een blauwtje te lopen. Zo is nu eenmaal het leven op je handen blijven zitten levert nu eenmaal niks op. Het leven iits moois maar je moet het zelf doen. Ticket boeken en op naar Amazing Thailand. Succes. Koop


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website