Beste lezers,

Binnenkort ga ik weer eens naar Jomtien. Ik ben gek op de Thaise keuken, maar bij mijn laatste bezoek waren een aantal van mijn favoriete restaurants en koffietentjes weg. Vooral curries zoals paneng, groene curry en massaman vind ik heerlijk, maar worden niet overal even goed bereid. Ik eet in Jomtien graag bij Aroi Dee (naast immigratie) en Natan. Wie heeft er nog tips voor andere restaurants in Jomtien of Pattaya waar lekker Thais eten wordt geserveerd?

Ook het vinden van een goede kop koffie is soms een uitdaging. Ik kan niet zeggen dat de koffie die in de meeste tentjes wordt geserveerd mij erg vrolijk maakt. Ook daarvoor graag tips voor Jomtien en Pattaya.

Elke suggestie is welkom. Vast bedankt!

Groet,

Kees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

13 reacties op “Thailand vraag: Graag tips voor restaurants en koffie in Jomtien/Pattaya?”

 1. Kees zegt op

  Voor een lekkere bak koffie met evt. heerlijk appelgebak o.i.d. moet je in Jomtien Soi 7 zijn. Op de hoek van de Second Road zit de koffieshop van Gerrit. Geweldige koffie, goed sfeertje en ruime keuze aan zelfgemaakte gebakjes tegen zeer redelijke prijzen.

  • John zegt op

   Nee dank je Kees 1 keer daar koffie gedronken nooit meer.

   • Osen1977 zegt op

    hahaha, smaken verschillen. Voor mij ook altijd zoeken naar een goed bak koffie en tot op heden vaak een beroep moeten doen op een 7 eleven met een goed bonen apparaat.

    • Sonnyfloyd zegt op

     Bij de markt aan begin of eind (tis maar net hoe je t bekijkt) van Soi Buakhao heb je Benjamin zitten, die heeft een heerlijk (ge)bakje. Nadeel is wel dat je vroeg of laat moet zijn anders zijn de plaatsen bezet, door faalangst en die doen een eeuwigheid met een bakkie….

     • Sonnyfloyd zegt op

      Bedoel natuurlijk falangs, maar ja die spellingscontrole….

 2. fred zegt op

  Geuren en smaken verschillen. De schotels die jij aanhaalt vind ook ik lekker. Persoonlijk vind ik de Thaise schotels echt heel lekker bij Cheap Charlies gelegen soi Bukhao in Pattaya. Panang net als de chicken cashew nuts overheerijk.

  Ook is er een eetttentje net rechtover het Yes o’tel ook op soi Bukhao waar ze naar mijn inziens ook heel lekker thais serveren. Spotgoedkoop maar heel goed. Kip met Chilispaste geniet er mijn voorkeur.

  Maar er zijn er nog zo vele meer de ene al wat beter als de andere.

 3. Maryse zegt op

  Op de hoek van Thepprasit, Soi 11, een kleine koffieshop ( sorry, weet de naam niet meer) waar de koffie net zo lekker als die van Starbucks maar lang niet zo duur. Als herkenningsteken: op de ander hoek zit een Durian shop.

 4. Hendrik zegt op

  In Jomtien complex tegenover de Franse bakkerij heb je “Meetingplace”. Hele lekkere koffies maken ze daar!

 5. Schollaerts zegt op

  Wat hele goede koffie is is inthanin weet weet niet of deze te krijgen is in Pattaya/jomtien weet wel in heel het zuiden te krijgen

 6. Teun zegt op

  Soi 5 uitlopen naar second road, naast de Rompho-markt (links) zit Kiss Food & Drinks. Uitstekend eten (gisteren nog geweest), hygiënisch en zeer betaalbaar.

 7. Peter zegt op

  Voor Thai eten probeer Mr Moo eens, straatje achter de markt.Heerlijk en niet duur.Of kwartiertje lopen naar de Colosseum markt.
  Eet smakelijk!

 8. fred zegt op

  Ik vind Amazone café nog altijd een van de beste koffies hebben. Er zitten er wel een paar zowel in Jomtien als in Pattaya.

 9. Frank zegt op

  Lekkere kop koffie en gebak….soi excite bake n’ brew.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website