Thailand vraag: Goed budget ASQ hotel in Pattaya?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
25 september 2021

Beste lezers,

Wie weet een goed en goedkoop ASQ hotel in Pattaya? Ik lees veel over Bangkok maar niets over Pattaya. En hoe gaat dat vanaf de luchthaven Suvarnabhumi? Wordt je dan met een taxi naar je ASQ hotel in Pattaya gebracht?

Groet,

Ron

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

8 reacties op “Thailand vraag: Goed budget ASQ hotel in Pattaya?”

 1. harold zegt op

  zie https://asq.in.th en dan pattaya aan klikken

 2. willem H zegt op

  Kijk hier eens. Ja je wordt door het hotel opgehaald vanaf BKK airport.

  https://asq.in.th/aslq-pattaya-chonburi-thailand-hotels

 3. Jan zegt op

  Beste Ron

  Gewoon via booking.com kijken. Staan alle ASQ hotels vermeld. Laatste keer voor Phuket via Booking.com geboekt. Daarna via de chat van hotel alles laten bevestigen. De. 3 x pcr test ook via hotel laten regelen. Geld aan hun overgemaakt 8000 THB en kreeg snel de bevestiging dat alles geregeld was.
  Dus super service maar was hotel in Phuket.

  Groet Jan

 4. Marjolein zegt op

  Niet goedkoop, maar supergoed, want met privé-zwembad is Sea two pool villa.
  Eten is heerlijk en er is veel keus, je kunt boodschappen laten doen, je hebt een eigen tuin met zwembad,een tv met netflix, aardig en behulpzaam personeel. Als ik in november nog in quarantaine moet ga ik daar weer heen. En ja, het kost wat, maar je kunt naar buiten en hebt toch vakantie.

 5. Laksi zegt op

  Beste Ron,

  Ik ben net “vrijgelaten” in Pattaya.

  Ik heb de 14 dagen doorgebracht in 3Z pool villa en Hotel, dit naar aanleiding van diverse mensen op dit blog die hierover vertelde.

  Vanaf het vliegtuig (Ethiat) in Bangkok, gingen we gewoon richting de immigration, halverwege werden we opgewacht door een medische post, die controleerde onze CoE en PCR test uit Nederland en zetten de gegevens in de computer, dan mocht je verder lopen naar een totaal lege immigration, waar je direct geholpen wordt, gewoon zoals altijd, daarachter zijn de bagagebanden en haat je de koffers op en loop je naar buiten, gewoon zoals altijd. Buiten wordt je opgewacht door maan mannetjes die je naam controleren en een chauffeur in maan kleding, aanwijzen die je mee neemt naar zijn auto, je moet zelf je koffer dragen, maar je krijgt wel de tijd om effe geld uit de ATM te halen.

  Direct bij de buitendeur staat zijn auto, waarvan de binnenkant hermetische in twee delen is gedeeld met plexiglas. Aangekomen in het hotel, wat ik zeker aanbeveelt, staat iedereen voor je klaar in maanpakken en brachten mij in een golf karretje ook afgedekt met plexiglas naar mijn “villa met privé zwembad” ook totaal afgeschermd door een 3 meter hoge muur. Daar kreeg ik mijn 1e (in Thailand) PCR test.

  Toon iedereen weg was dook ik natuurlijk direct naakt in het heerlijke zwembad. De kamer is zeer royaal met een 6 voet’s bed en een sofa gedeelte, met Netflix TV en een zeer grote badkamer.

  Drie maal per dag kreeg ik eten, bij de poort neer gezet en was van goede kwaliteit, wel is alles in plastic verpakt. Drinken staat zeer royaal op de kamer. Tijden mijn verblijf wordt de kamer 1x schoongemaakt en wordt je geacht op de ligstoel bij het zwembad, onder de parasol te gaan zitten.

  Kortom mijn verblijf in 3Z pool villa en Hotel is mij goed bevallen, had er niet aan moeten denken, om alleen in een kleine kamer te moeten zitten, zonder sofa en op bed TV kijken. Letop Ron, de muren komen snel op je af als ze dichtbij zitten en de kans dat je knettergek wordt is dan groot.

 6. Paul zegt op

  Bella Villa Metro Pattaya.
  Het eten is bijzonder goed, kamer met sea view, overdag – ’s nachts is het stil – lawaaiige aircon (?) van de overburen, op het balkon zitten is geen pretje, maar met de deur dicht is het te doen, personeel zeer behulpzaam, all-in (ook de testen) 30.500 Baht.

 7. PEER zegt op

  Beste Ron,
  Je vraagt naar Pattaya, maar dat heeft nog geen ‘sandbox’-programma. Dus zit je ‘vast’.

  Thailand Travel, in R’dam, heeft daarom voor mij “The Old Phuket”-resort voor mij geboekt.
  Op 200 mtr van Karon beach.
  Daar zit ik nu te genieten. Meteen na de testuitslag heb ik ‘n motorbike gehuurd en mag vrij rondtouren over
  ‘t hele eiland. Incl 3 swab-tests, waar je ook zelfs heengebracht wordt. Omgerekend Th Bth 35000,=
  Daarna vlieg je naar Bangkok ea voor plm 1500 bath.
  Welcome to Thailand

  • Ronny zegt op

   Moderator: Lezersvragen moeten via de redactie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website