Beste lezers,

Ik heb vernomen op Sawasdee Thailand, dat Bangkok op 15 oktober open zou gaan, zonder quarantaine en CoE. Hebben jullie daarover meer details of voorwaarden vernomen?

Groet,

Jean-Paul

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

6 reacties op “Thailand vraag: Gaat Bangkok open zonder quarantaine en CoE?”

 1. peter zegt op

  https://aseannow.com/topic/1231867-anutin-no-one-said-wed-open-the-country-and-bangkok-on-october-1st/

  • Mark zegt op

   Hoeveel dagen is het geleden dat andere ministeriële excellenties aankondigingen over heropening en vervolgens verdaging van heropening lanceerden?

   Ze zijn het binnen die Thaise regering absoluut eens om het oneens te zijn over “heropening”.
   Dat is de enige zinnige conclusie op dit ogenblik.

 2. haki zegt op

  Deze week, 15 september, heb ik ook hier op TB gemeld dat er mogelijk per 15 oktober de boel in BKK opengaat zonder quarantaine. Dit is gebaseerd op https://www.thansettakij.com/business/496016 waarvan ik toen ook een deel heb vertaald (Google Translate). Zelf heb ik dit niet verwacht en vond dit nieuws ook verrassend. Overigens was ook toen over het CoE niets gemeld!.Maar nogmaals, dit alles is nog niet bevestigd door de Thaise overheid! Dus even geduld….

 3. Cor zegt op

  Moderator: Graag een officiële bron.

 4. haki zegt op

  Ik heb net weer het dagelijks contact met mijn Thaise vrouw gehad en haar een reactie gevraagd op het artikel (https://aseannow.com/topic/1231867-anutin-no-one-said-wed-open-the-country-and-bangkok-on-october-1st/) over de uitspraak van minister Anutin (vice premier en minister gezondheid) en zij moest lachen. Zij beweert stellig dat er maar één is, die de covid- besluiten neemt, en dat is premier Prayut. Zij is stellig in haar opvatting, dat 15 oktober de boel opengaat, maar als ik dan vraag onder welke condities, weet zij het ook niet.

  Zolang het buitenland niets officieels van hem cq de Thaise regering heeft vernomen, blijft het gissen.

  • TheoB zegt op

   Ja haki,

   Ik denk dat jouw vrouw gelijk heeft, want ik meen mij te herinneren dat een aantal maanden geleden de ex-generaal alle beslissingsbevoegdheden ten aanzien van de pandemie naar zich toegetrokken heeft. De ministers mogen met suggesties komen, maar Prayut neemt de besluiten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website