Thailand vraag: Eten en restaurants in Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
25 maart 2023

Beste lezers,

Zijn er nog restaurantjes op het strand bij Hua Hin Hilton en zijn daar ook nog de pieren met restaurants? Is de nachtmarkt met restaurants nog open?

En wie er in Good Thais nog een “geheimtip” heeft waar je gegeten moet hebben, ja graag.

Groet,

Tom

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

7 reacties op “Thailand vraag: Eten en restaurants in Hua Hin?”

 1. Stephen zegt op

  Ik ben begin december 2 weken in Hua Hin geweest. In vergelijking met de tijd voor corona heeft er wel kaalslag plaatsgevonden in winkels en restaurants. Er zijn nog steeds een paar pieren in gebruik als restaurant, maar minder dan voorheen. Ook op het strand is het duidelijk minder.

 2. Ron zegt op

  Wij zitten op dit moment in Hua Hin. Aan het strand zijn zeker nog restaurants te vinden, voornamelijk bij de hotels. O.a. bij Lakashuba kun je prima eten, dit is naast Centara en Hilton gelegen.
  Op de nachtmarkt zijn met dan genoeg restaurants te vinden. Onze favoriet is de Bird Chilli. Deze ligt achterin vlakbij het spoor.
  Een “geheime tip” zou een Indiaas restaurant kunnen zijn in het centrum met de naam Everest. Heerlijk gegeten voor een prima prijs.
  Veel plezier in Hua Hin!

 3. Marc zegt op

  Ga eens naar Khau Takiab, met zijn gezellige restaurantjes op het strand. Leuk voor een drankje en een hapje. Aanbeveling voor Mod beachbar: de beste padthai van Hua Hin. ( en de coctails zijn ook
  niet verkeerd)

 4. Aadp0 zegt op

  Ik zit nu in Hua Hin

  Er is genoeg te doen niet alles is open .
  Maar op het gebied van eten vind ik het nu zeer goed te doen. Mischien even meer lopen maar wij zijn zeer tevreden. Op de stranden ook genoeg te eten het is nu wel wat rustiger nu.

 5. Jan zegt op

  Twee weken geleden weer terug uit hua hin ,veel winkels en voormalig restaurants zijn gesloten maar ook zijn er weer nieuwe aan een uitdaging begonnen .nightmarket en de foodmarket bahn khun por zijn prima bezet en gezellig en zijn weer op het oude nivo ,wel zijn er op het strand veel minder bedjes en strandlocaties om iets te drinken .hua hin begint door de vele nieuwbouw groot te worden maar dan verspreid de massa zich ook over de regio .de prijzen zijn ongeveer 10% gestegen dus valt wel mee ,de infrastructuur is nog rommelig dus heeft even tijd nodig om weer soepel door de stad te rijden .is hua hin verandert ,in mijn beleving wel de oude eettentjes bij de tempel nana , moonsmile en de andere gaven een aparte sfeer aan het centrum dit is nu verplaatst richting soi 88 ,94 en 102 .hua hin is niet de mooiste plaats van thailand maar het blijft met een heerlijk strand ruim voldoende sportfaciliteiten en internationale evenementen super foodcourts een prima plaats ,en met een eigen publiek en een veilige omgeving

 6. Rene Wouters zegt op

  Naast de spoorweg in soi 94 petckasem rd.heb je soi 94 restaurant lekker en juist daarover isaan station restaurant alsook in deze soi heb je nog eat@huahin en mooi muu noodles.
  In soi 88 naast de spoorweg heb je een thai food market,lekker en bij prijs.
  Ik hoop dat deze nog bestaan daar ik nu 3 jaar er niet meer geweest ben. Ik slaap in Smile resort soi 94. Grote kamers en breakfast was goed. Eventjes googelen om te zien dat alles nog open is

 7. Rob zegt op

  En zijn nog talloze restaurantjes te vinden in Hua hin. Vanaf het Hilton Hotel richting het noorden. Dus naar Cha am . . mooie vis restaurantjes!!

  Bij het station richting zuiden (+- 1km) is een nieuwe Wijk gekomen met veel barretjes en ook een paar restaurants.

  Met name gericht op Scandinavië.
  Zitten ook regelmatig vol met Scandinavische gasten.

  Ook Europese restaurantjes met Nederlandse eigenaars.
  Best gezellig daar , maar wel even zoeken de eerste keer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website