Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een goed ‘government’ hospitaal omdat veel private hospitalen voor mij onbetaalbaar zijn. Als ik me niet vergis, heb ik hier een tijdje geleden een bijdrage gelezen over het Chulalongkorn memorial hospital in Bangkok. Ik vind dit helaas niet meer terug.

Langs deze weg de vraag als er mensen zijn die van dit hospitaal al eens gebruikgemaakt hebben. Wat zijn jullie ervaringen? Is deze aan te raden?

Alvast mijn beste dank voor jullie antwoordje.

Groet,

Jean

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Thailand vraag: Ervaring Chulalongkorn memorial hospital Bangkok?”

 1. Conimex zegt op

  Chulalongkorn of Thammasat hospital, in mijn ogen doen ze niet veel onder dan vele privaat ziekenhuizen, je ziet heel vaak dat artsen zowel dienst doen in een privaat ziekenhuis en staats ziekenhuis, het prijskaartje maakt het verschil, mijn lokale ziekenhuis heeft mij beter onderzocht en geholpen dan het private ziekenhuis waar ik was geweest.

 2. Tino Kuis zegt op

  De meeste staatsziekenhuizen zijn goed maar welke minder goed zijn weet ik niet, ik heb ook geen ervaring met het Chulalongkorn Memorial Hospital. Is dat geen academisch ziekenhuis? Ik heb wel ervaring in het Siriraj Ziekenhuis in Thonburi. Dat is een goed staatsziekenhuis.

 3. haki zegt op

  Ik ben paar jaar terug behandeld aan een melanoom in het Bangmod ziekenhuis (Bangkok), prima, maar kosten THB 22.000. Een kennis is voor hetzelfde in het (academisch) Chulalongkorn behandeld, kosten THB 1.600 en ook prima gedaan. Dus ik weet het wel voor de volgende keer……

 4. Jean zegt op

  Alvast dank voor de reacties.

  Zijn er nog anderen die me wat meer kunnen vertellen over dit ziekenhuis a.u.b.? Eventueel alternatieve staatsziekenhuizen (met goede ervaringen – omgeving Bangkok of eventueel Pattaya) zijn ook welkom.

  Prettige dag,

  Jean.

 5. Gust zegt op

  Dag Jean,
  Ik ben er persoonlijk behandeld voor prostaatkanker, dit inmiddels 4-tal jaren geleden.
  Het oogt er misschien een beetje oubollig op het eerste zicht maar de geboden medische dienstverlening is er zeer voortreffelijk. Ook beschikken ze er over de modernste apparatuur.
  Ook heb ik er veel buitenlanders ontmoet die om dezelfde reden als u er voor kozen om niet naar een privé hospitaal te gaan.
  Ik heb nog steeds contact met enkelen van hen en ze stellen het allemaal goed.
  Als je me persoonlijk hierover vragen wilt stellen kan je mij contacteren via mijn email khun_gust@hotmail.com
  Graag gedaan.
  Gust


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website