Lezersvraag: Komt Thailand ook met sancties tegen Rusland?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 juli 2014

Beste lezers,

Nu the USA (en ook Europa ) steeds verdergaande sancties en inreis verboden gaat invoeren komt bij mij de vraag op in hoeverre Thailand als belangrijke bondgenoot van de USA dezelfde verscherpte toegang zal gaan invoeren en eventueel gaat uitbreiden naar een andere visum regeling voor Russen?

Dit zou behoorlijke gevolgen kunnen hebben voor de huizenmarkt in Pattaya.

Wie heeft hier een mening over?

Met vriendelijk groet,

Sjef

10 reacties op “Lezersvraag: Komt Thailand ook met sancties tegen Rusland?”

 1. Rick zegt op

  Enig idee hoeveel de Russen bij dragen aan de Thaise economie die de afgelopen tijd door problemen in eigen land toch al sterk is achteruit gegaan oftewel reken er maar niet op.
  Wat betreft de huizenmarkt in oa. Pattaya die erg populair is bij Russen deze stond al de laatste tijd meer onder druk maar ook dat heeft meer met de spanningen in Thailand zelf te maken een Rus zal immers minder snel investeren in een land dat zelf veel politieke onrust kent en dat de Roebel op dit moment nogal zwak is werkt ook al niet mee.

 2. Jack zegt op

  Thailand zal geen maatregelen tegen rusland nemen, dat kost teveel geld. Thailand heeft overigens geen gechte band met de VS.

 3. j.velthuijzen zegt op

  Russen toegang tot Thailand weigeren, nou dat zou een sanctie zijn waar ik volkomen achter kan staan.

  • John zegt op

   Geen Russen meer in Thailand,zou een geschenk uit de hemel zijn.
   Echt arogant en onrespectvol volk

 4. fons teeuwen zegt op

  Het zou een groot plezier zijn in Thailand als er geen Russen waren. Het is een groot onbeschoft volkje en totaal geen vriendelijkheid. En daar zou Thailand juist mee gebaat zijn. Zie maar eens in de hotels bij het ontbijt hoe veel borden eten ze hebben en vertrekken ook zo weer wij vragen ons af hebben ze thuis ook zoveel om te pakken (verschrikkelijk)

 5. Jack B zegt op

  De Thaien zijn niet gek. De Russen brengen hen het meest op van alle volkeren. Die onbeschoftheid van de Russen die nemen ze er wel bij ,en wat de Western hiervan denkt maakt hen geen moer uit !

 6. Flap zegt op

  Ik denk dat Thailand totaal niet bezig is met sancties tegen de Russen. Waarom zouden zij? Ze hebben het druk genoeg met hun toko weer op de rails te krijgen. Ik heb begrepen dat Russen Europa links laten liggen als ze op vakantie gaan. In het Middellandse Zeegebied zijn op dit moment 30% minder Russen te vinden. Deels door de lagere Roebel maar ook omdat ze geen zin hebben in anti-Poetin geluiden. Thailand gaat ‘profiteren’ van meer Russische toeristen is mijn voorzichtige verwachting.

 7. chrisje zegt op

  Ik geloof nooit dat Thailand een sanctie zou opleggen aan Rusland.
  Thailand heeft elk geld nodig ongeacht van waar het komt.
  Ook hoe weinig de Russen in Thailand spenderen.
  Deze boeken enkel LOW BUDGET reizen en hebben niet het geld.
  Wat waar is en kan ik bevestigen vele Thai’s zie deze Russen liever gaan dan komen.
  Overal oor je ze ruzie maken over de kleinste prijs die ze moeten betalen altijd is alles te duur.
  En de meeste zijn inderdaad zeer onbeleefd en onbeschoft zonder respect voor andere.

 8. Arie & Maria zegt op

  Als je ziet hoe moeilijk ze het maken middels de visums, zou je niet denken, dat Thailand geld nodig heeft. En even voor Hans: “Waarom ben jij tegen de waarheid wat de Russen betreft. Heb ze ook buiten Thailand meegemaakt en ook daar waren ze meer dan aso bezig. Rekening houden met een ander dan hun eigen volk zit er niet in. Waarschijnlijk voelen ze zicht allemaal “kleine” tsaartjes.”

 9. henry zegt op

  Heb verschillende malen in resorts verbleven, waar ook Russen logeerden, zeer keurige, beleefde mensen. Ik vermoed dat het veel te maken heeft, met het soort hotel en locatie waar men verblijft.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website