Beste lezers,

Ik loop vast in de aanvraag voor een CoE voor Thailand. Mijn vaccinatiebewijs wordt niet geaccepteerd als bewijs door de website. Graag hoor ik van anderen welke ervaring ze hiermee hebben en welk document wel aanvaard wordt door de website https://coethailand.mfa.go.th/ 

Met vriendelijke groet,

Maarten

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

8 reacties op “Thailand lezersvraag: Vaccinatiebewijs en problemen met aanvraag CoE”

 1. Branco zegt op

  Beste Maarten,

  Wat heb je ingediend als vaccinatiebewijs? Een uitdraai van mijn.rivm.nl of coronacheck.nl zou geen problemen moeten geven. Een scan van het gele boekje of het A4’tje wat je mee krijgt bij de GGD bij ontvangst vaccinatie telt niet als geldig bewijs.

  Ik neem aan dat je vertrekdatum minimaal 2 weken na je laatste vaccinatie is? Anders zou dat ook nog ren probleem kunnen geven.

  • john koh chang zegt op

   begrijp niet helemaal wat je bedoelt. De COE aanvraag vraagt toch niet om een vaccinatiebewijs? Aleen bij de phuket sandbox en de samui sandbox is dat een vereiste.
   Ik heb inmiddels al enkele keren de hele papiergang naar thailand, COE dus gedaan. Je krijgt op gegeven ogenblik je COE, geen vaccinatiebewijs nodig, en kunt op weg als je bij aankomst op de luchthaven een covidtest (PCR) kunt tonen. Dat is het. Mijn ervaring enkele keren al. Ben zojuist aangekomen in quarantainehotel in Bangkok

   • laksi zegt op

    Beste John,

    Ik weet niet welke website je gebruikt, maar er moet wel degelijk een vaccinatie bewijs worden geüpload. Ik had het briefje van de GGD + het gele boekje geüpload en het was goed.

    Maar breek mij de bek niet open over de procedure, vooral die Covid 19 verzekering.

    Er komt geen enkele toerist naar Thailand alleen mensen die er moeten zijn.
    Ik had nummer 213900 dat betekend, dat er slechts ruim 200.000 mensen naar Thailand zijn gekomen.

 2. Wim zegt op

  Misschien helpt het als je eerst even vertelt welk document je probeert te gebruiken. Zelf had ik geen enkel probleem met een kopie van het gele boekje.

  • willem zegt op

   Op the Thaise ambassade website staat het gele boeje zelfs expliciet als vaccinatiebewijs vermeld.

 3. BuurmanRuud zegt op

  Krijg je daadwerkelijk een reactie van de ambassade dat ze het niet accepteren of accepteert de website het zelf niet? Dat laatste had ik bij het invullen steeds en toen bleek dat je na het uploaden nog op een balkje met een pijltje moet klikken om het daadwerkelijk te uploaden.

  • Rob V. zegt op

   Dat is inderdaad een makkelijk te maken fout. Bij een paar vragen moet je bewijsstukken toevoegen, deze bestanden kun je naar dat veld slepen en dan krijg je een voorbeeld (preview) te zien van het bestand. Maar dat is NIET voldoende, de bestanden moet je ook nog eens uploaden. Dat gebeurt niet automatisch. Rechts onder in de de preview zie je drie knopjes: een balkje met pijltje omhoog (uploaden), prullenbakje (delete), en vergrootglas (uitvergroten van preview). Je moet handmatig het upload knopje aanklikken om bestanden daadwerkelijk te uploaden.

   Vergeet je dat kleine knopje, dan krijg je bij het insturen van het formulier de melding “please include your vaccination certificate” error melding en kom je niet verder…

  • john koh chang zegt op

   na het downloaden, denk je dat je hebt gedaan, maar inderdaad je dient dan nog op een pijltje te moeten klikken. Dan zie je ook in nhet venster je paspoort ed staan. Dit , niet op pijltje klikken, blijkt een heel veel voorkomende fout te zijn., Op vele websites zie je deze vraag vele malen voobij komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website