Beste lezers,

Wij reizen met Eva Air naar Bangkok de aankomst is om 14.30 uur, Thai Smile heeft om 17.45 uur een vlucht naar Surat Thani. Kan iemand mijn volgende vragen beantwoorden?

Ik vind de tickets relatief goedkoop 1300 Baht inclusief 20 kg bagage.

 • Zijn de tickets alleen online te boeken?
 • Op welk platvorm kun je bij Thai Smile inchecken?
 • En niet onbelangrijk, heeft iemand ervaring met Thai Smile.

Bij voorbaat dank voor u informatie.

Groetjes,

Gonny


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

15 reacties op “Met Thai Smile van Suvarnabhumi naar Surat Thani? (lezersvraag)”

 1. jan spijker zegt op

  thai smile is een goede prijsvechter. ga in bankok naar de informatiebali waar u een ticket kunt kopen op de airport. volgens mij was het op de 1e verdieping waar u ook vertrekt. de tickets zijn meest een stuk gfoedkoper ook als u het via internet doet.

 2. jan spijker zegt op

  thai smile is een goede prijsvechter. ga in bankok naar de 1e verdieping of naar de informatiebali als u door de douane heenbent. daar kunt u vragen waar u moet wezen. een ticket voor surat is denk ik rond de 1200 bath per per soon

 3. Marc De Gusseme zegt op

  Thai Smile is een low cost die met Thai Airways samenwerkt. In januari dit jaar met de maatschappij naar Phuket gevlogen. Alles prima verlopen. Geboekt via hun website. Vertrek vanaf Suvarnabhumi Airport.

 4. peter zegt op

  vind thai smile de beste maatschappij voor binnenlandse vluchten ! nooit problemen mee gehad , en je hebt tijd genoeg ! Bagage nemen van de band , door de pascontrole en dan gaan inchecken voor de volgende vlucht !

 5. Richard Jagerman zegt op

  Ik heb enkele malen gevlogen tussen Bangkok en Phuket met Thai Smile. De ruimte in het vliegtuig is wat aan de krappe kant, maar verder vind ik het een uitstekende maatschappij, die met nieuwe vliegtuigen vliegt. In tegenstelling to Thai Airways, houdt het cabine personeel van Thai Smile de veiligheidsvoorschriften aan boord wel goed in het oog.

  Ik heb altijd on-line geboekt, en zelfs de omzetting van mijn vlucht verliep on-line gladjes. Ik verkies Thai Smile ver boven andere lokale maatschappijtjes.

 6. Henk zegt op

  Tickets vroeg boeken is via internet het gemakkelijkst.
  Gezien de tijdsplanning die maakt tussen landen en vertrekken is boeken via internet de beste oplossing.
  Dit gezien de soms enorme wachttijden bij de immigratie. Hier ben je gauw 45 minuutjes kwijt.
  De Thai smile is een correcte maatschappij.

 7. ruud zegt op

  Ik heb vorig jaar met Thai Smile gevlogen, en heb mijn tickets op het vliegveld in Khon Kaen gekocht..Dat was goedkoper, dan de prijs op internet.

  Mijn ervaring met Thai Smile is dat het vliegtuig geen glimlach op je gezicht tovert.
  De stoelen staan dermate dicht bij elkaar, dat het alleen comfortabel zitten is voor mensen zonder benen.
  Ik zat volledig klem en ben beslist geen twee meter lang.

  Een plaatsje zoeken bij de nooduitgang gaat ook niet lukken, want voor de nooduitgang boven de vleugels staan ook gewoon stoelen.

  Ik vermoed echter, dat het bij andere maatschappijen niet ruimer zal zijn.
  Als uw overstaptijd langer zou zijn, zou ik zeggen, ga met de bus, of een taxi of airport limousine.
  Dan valt de reistijd weg tegen het wachten op de luchthaven.

 8. José zegt op

  Thai Smile is volgens mij een dochteronderneming van Thai Airways. Prima maatschappij. Wij zijn er een paar keer mee gevlogen, vanaf Bangkok Suvarnabumi. De tickets online geboekt, goeie ervaringen. Nette vliegtuigen, prima bediening. Ik weet niet meer waar ze zitten,welk platform, maar staat goed aangegeven.
  Jullie tijd tussen de vluchten is ruim voldoende m.i.

 9. Anne-Marie zegt op

  ticket prijs klopt, pas van Bangkok naar Chiang Mai gevlogen. Leuk personeel, fijn vliegtuig zeker een aanrader.

 10. Tonny zegt op

  Thai smile is prima . Op de 4 e verdieping , tussen D en E in na achteren lopen . Dan de roltrap op . De tickets zijn wel veel duurde ,op de dag van vertrek . Beter online bestellen .

 11. japie@khonkaen zegt op

  Ik vlieg regelmatig met Thai Smile van BKK naar Khon Kaen en vice versa. Zeer tevreden , inchecken doe je op level 4 waar alle balies zijn , ze zitten voor Thai Airways die uiterst links zitten maar dit wordt duidelijk vermeld op de grote schermen. Ze zijn inderdaad niet echt duur maar toch aanraden om online te boeken misschien zijn ze als je op de airport aankomt wel uitverkocht en je kunt dan alvast inchecken , stoel kiezen en boarding pass afdrukken. Als je heb ingecheckt naar links voor de Domestic Departure dan ga je naar beneden naar A of B gates. Daar vertrek je naar het vliegtuig meestal per bus. Ze houden de 20 KG wel in de gaten maar heb maar 1 keer iets moeten bij betalen maar kwam ook aan met meer als 40 kilo uit Australie , maar dat bedrag was iets van 700Baht dus ook niet echt schokkend. Verder je hebt 3 uur ertussen zitten moet ruim voldoende zijn om over te stappen. Ik ben met Eva nooit echt te laat aangekomen maar je weet het nooit natuurlijk. Succes Jaap

 12. Herman buts zegt op

  Thai Smile is van dezelfde eigenaar als Thai Airways, degelijk maatschappij en zoals je zelf al aangeeft 20 kg bagage inbegrepen dus duidelijke prijzen en goede service .

 13. tjerk zegt op

  De tickets zijn te koop op de hoogste verdieping . Daar heeft Thai smile een kantoortje . Je gaat een trap naar beneden en je kunt inchecken . Als het veel goedkoper is weet ik nog zo niet. Ik betaalde 500 bath meer naar Udon als toen ik terug ging naar Bangkok uit Udon bij een gewoon kantoortje op straat .

 14. Gonny zegt op

  Hallo,
  Ieder Hartelijk dank voor alle goede en bruikbare informatie.
  De tickets gaan we on line boeken,hebben dan niet het risico dat ze uitverkocht zijn.
  Toch even een opmerking voor Ruud,
  Taxi trein of bus is geen optie,afgezien van gebruik van de taxi,dien je voor trein of bus eerst naar Bangkok city te reizen.Reistijd ongeveer 10 uur,met het vliegtuig 1 uur.
  Na een reis van 13 uur vliegtuigen vanuit Amsterdam gaan we een uurtje krap zitten.

  • koos zegt op

   Boek niet te vroeg want zoals iedere budget maatschappij veranderen de vluchten vaak.
   Zelf mee gemaakt dat vluchten werden geschrapt om vliegtuigen vol te krijgen.
   En vorig jaar toen ik naar Nederland ging hadden ze de eerste vlucht geschrapt.
   Hierdoor kon ik geen aansluiting meer krijgen en heb snel de tickets verandert en 1 nacht in Bangkok geslapen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website