Lezersvraag: Waar kan ik testosteron kopen in Khon Kaen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 maart 2017

Beste lezers,

Al jaren gebruik ik elke dag testosterone undecanoate 40mg per dag en ik voel me er goed bij op mijn 77e. Eerst kocht ik Andriol van Organon maar kan dat al maanden lang niet meer kopen in Thailand.

Nu heb ik Testos, een Thai product, kunnen kopen toen ik op vakantie was in Jomtien, maar dat raakt na 1 week op en bij pharmacist Nanomed Bangkok is het uit voorraad.

Ik weet dat er Thailandblog lezers zijn die het gebruiken.

Waar kan ik Testos (of gelijkwaardig product) kopen in Khon Kaen of of plaatsen rond Khon Kaen binnen een radius van 150 – 200km

Groet,

Jacob

6 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik testosteron kopen in Khon Kaen”

 1. ruud zegt op

  Ik zou een staatsziekenhuis proberen.
  Dat gaat dan wel via een dokter, maar die kost niet zoveel.

 2. john zegt op

  of eerst naar een wat betere apotheek, naar apotheker vragen en laten opzoeken onder welke namen het product in thailand op de markt is.

 3. BA zegt op

  Als je in Khon Kaen naar de night market gaat, op de kruising tussen Na Mueang Road en Ruen Rom, daar zit een pharmacy die nagenoeg alles verkoop of kan regelen. Ik weet niet of hij dat specifiek heeft, maar sommige spullen zoals Xanax heeft hij gewoon onder de toonbank liggen.

  Of anders omschreven, als je van Fairy Plaza naar de night market gaat, over Na Mueang Road in noordelijke richting, dan zit hij op de hoek waar de night market begint, aan de rechter kant. Er hangt een groot groen lichtgevend kruis buiten.

 4. Jimmy zegt op

  Hallo Jacob,

  Bij doctor Oliver in Pattaya kun je het waarschijnlijk bestellen.

  [email protected]
  Tel. +6638303331

 5. marino zegt op

  ik gebruik zelf sinds mijn 24 testosteron wegens uitval van de hypofyse.Je kan het krijgen bij de pharma industrie van pfizer in bangkok.Je moet wel een voorschrift van de dokter hebben.

  Ik zelf ga naar het saint paeth hospitaal te bangkok. om de twintig dagen 250 mg kostprijs ongeveer 2500 bath plus consultatie en andere medicijnen.

  deze zomer ga naar belgie terug en koop het via de apotheek,genoeg voor 1 jaar.Ik kan mezelf inspuiten.

 6. geert jan zegt op

  Ik krijg elke 2 weken een injectie met testoveron .injectie omdat ik 1 nier heb. werkt redelijk kost 700 bathbij de kliniek begin chajaprukstraat Jomtien bijna bij het strand. Ook is het te koop bij Fascino als je zelf kunt spuiten. succes g.j.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website