Beste lezers,

Wij zouden in mei terug naar Thailand willen. Heb ik het bij het rechte eind dat 2 vaccinaties volstaan om het land binnen te komen via Test & Go? En is er een tijdslimiet na de laatste vaccinatie?

Alvast bedankt voor de info.

Groet,

André

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

10 reacties op “Test & Go: Is er een tijdlimiet v.w.b. vaccinaties?”

 1. Willem zegt op

  14 dagen na je laatste vaccinatie.

 2. Willem zegt op

  2 weken. Dwz na je initiele vaccinatie. Een booster is voor Thailland niet verplicht en telt daarom niet. Let wel op dat voor terugkomst uit Thailand je een booster gehad moet hebben binnen 270 dagen/9 maanden na je initiele vaccinatie. Anders heb je geen geldige vaccinatie voor Nederland.

  • André zegt op

   Dag Willem , ik ben van Belgie. Met de tijdslimiet bedoel ik : hoe lang mag mijn laatste vaccinatie geleden zijn voor ik Thailand binnen kom ? Is dat ook 270 dagen/9 maanden ? Grtjs André

 3. Erik zegt op

  Ik denk dat de vraag eerder is ” Hoe lang blijf je laatste vaccinatie geldig” ? Als je vorig jaar bv je laatste vaccinatie kreeg in Mei , mag je dan dit jaar in Mei of Juni nog naar Thailand . Daar heb ik alleszins nog niets over gelezen . Dat van die 14 d dat weet ondertussen wel iedereen .

 4. Willem zegt op

  Thailand kent geen geldigheidsduur van de vaccinatie en stelt een booster niet verplicht. Nog niet.

  • Jacques zegt op

   Thailand kent wel een geldigheidsduur voor vaccinatie in Thailand zelf, als je in Thailand 2x bent gevaccineerd. Mijn laatste pfizer prik was van 31 augustus 2021 en volgens de mor phrom app vervalt de dekking in Thailand op 18 mei 2022. Dus ruim acht en een halve maand nadien.

   • Henriette zegt op

    Jacques je hebt wel gelijk maar voor de bepaling van vaccinatie status voor Thailand Pass wordt er op dit moment geen beperking gesteld. Daar ging de oorspronkelijke vraag over.

    (Wel goed dat je nog even op de datum in de Mor Prom wijst, want velen weten dit niet).

    • Jacques zegt op

     Graag gedaan, dat is ook waarom ik het nodig vond dit bekend te maken. Wat niet is kan nog komen natuurlijk en Thailand loopt met het westen altijd wat achter. Voor deze zomer is er wel al een afbouw aangekondigd in Thailand met maatregelen en we gaan zien wat dit in gaat houden. Met het huidige omnicrom virus is een endemie in zicht en zou verder vaccineren wellicht achterwege kunnen blijven.

 5. Henriette zegt op

  Op dit moment heeft Thailand geen tijdslimiet, en twee doses zijn genoeg.

  Als Thailand blog het goed vindt wil ik nogmaals wijzen op de Facebook groep waar ik moderator ben en waar alle problemen en strategieen rondom binnenkomen in Thailand worden bediscussieerd.

  https://www.facebook.com/groups/thailandpass

  • André zegt op

   Bedankt voor de reacties en nuttige informatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website