Beste lezers,

Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Weet iemand een tandkliniek of tandarts in Udon Thani of Sakon Nakhon, die nieuwe nylontapjes kan plaatsen in vervanging van de oude?

Ik heb in België implantaten laten plaatsen in mijn onderkaak. In de prothese zijn gaatjes in medisch staal voorzien waar die nylontapjes inpassen. Met dit kliksysteem blijft de prothese op zijn plaats op de onderkaak.

In Vientiane is er een Franse tandarts die me ooit geholpen heeft maar dat kost een hoop tijd om de grens over te gaan en geeft me niet de zekerheid dat ik die dokter nog kan aantreffen. Hopelijk kan iemand met ditzelfde vaak gebruikte systeem me verder helpen. Het kan bijna niet anders dan dat hier een oplossing voor kan gevonden worden.

Alvast van harte bedankt!

Jan VC
Sawang Daen Din

2 reacties op “Lezersvraag: Tandkliniek of tandarts in Udon Thani of Sakon Nakhon gezocht voor plaatsen nylontapjes”

 1. boonmasomchan zegt op

  http://Www.aekudon. com

  website van aek udon hospital werd daar ooit op de eerste hulp geweigerd vanwege mijn thais chinees uiterlijk pas na het tonen van Nederlandse verzekering

 2. Happyman zegt op

  Je kan het ook zelf doen mits je de juiste nylontapjes hebt .
  Met een naald de oude verwijderen en de nieuwe erin zetten .
  De tapjes zijn wel erg prijzig , ik had er 4 voor 110 Euro .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website