Lezersvraag: Tanden laten bleken in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
16 september 2013

Beste,

Wil wat weten over je tanden laten bleken in Thailand.

Wie heeft daar ervaring mee en wat zijn de kosten zoal?

Zijn er ook nog mensen die een betrouwbaar adres voor mij hebben in Pattaya? Liever geen beun de haas, maar bij een echte tandkliniek.

Veel dank voor uw commentaar.

Met vriendelijke groet,

Jasper

4 reacties op “Lezersvraag: Tanden laten bleken in Thailand”

 1. jm zegt op

  In Pattaya heb je veel aanbieders van deze procedures en de prijzen zijn zeer variabel 15000 tot 20000 baht met soms aanbiedingen van 20000 baht voor 8000 baht. Als je dit in Pattaya wilt laten doen , op Pattaya Tai en central road, second road heb je talloze aanbieders die vooral op de toeristen zijn gericht en vaak “duur” zijn. Als je aan de andere kant van Sukhumvit gaat kijken Soi siam country club soi numplubwan heb je ook genoeg tandartsen zitten die niet zozeer op toeristen zijn gericht en hetzelfde werk verrichten tegen lagere prijzen en geen verschil in kwaliteit. Het beste is als je hier bent ga je effe lekker shoppen dan kun je een betere keuze maken.

  • Henk van't Slot zegt op

   Ik weet niet hoe je aan die prijzen komt,15000 tot 20000 bath?
   Ik heb zelf, en mijn Thaise vrindin een jaar geleden mijn tanden laten bleken,kosten 7000 bath per persoon,en dat zijn zo’n beetje de prijzen die hier in Pattaya gevraagd worden.
   Tanden mooi wit,alleen een week of 2 last gehad van gevoelligheid bij het drinken van koude of warme dranken.
   Ze hebben 2 manieren voor het bleken,een met gemicalieen,de 2e met blue licht,ik heb voor de 2e optie gekozen.
   Tanden worden vooraf goed schoongemaakt,en dan wordt er een bescherming voor het tandvlees aangebracht.
   Totale duur van de sessie,ongeveer 2 uur,maar dat verschildt per persoon,licht aan de staat en kleur van de tanden.
   Tandarts kwam regelmatig kijken,en met mij overleggen of ik het nog witter wilden hebben,of dat ik zo wel goed vondt.
   Had bij dezelfde tandarts ook een brug laten zetten,die al witter was als mijn eigen gebit,toen ik zelf vondt dat het allemaal wel aardig overeen kwam met de nieuwe brug ben ik ermee gestopt,wou niet zo’n overdreven filmsterren gebit.
   Adres van de kliniek Central Pattaya Dental Center Pattaya Klang

 2. henk zegt op

  hoi ik ben een jaar geleden bij thai smile dentel clinic soy welcome in jomtien beach geweest. Je krijgt daar eerst een intake gesprek en kan kiezen voor verschillende behandelingen. Ik heb de duurste daar genomen met wit licht en laten schoon maken met air flow. Duurt drie uur maar het resultaat is erg goed. Nu na een jaar terwijl ik rook en kofie drink enz,nog steeds mooi.dit koste totaal inc air flow 9.500 bath.

 3. Hemelsoet Roger zegt op

  Heb ik ook eens willen laten doen verleden jaar in Bangkok Hospital in Nakhon ratchasima (I-san) maar ik heb daar van af gezien, kosten: 10.000 Baht!!!
  Ik zie hier tegelijk ’n advertentie staan, tanden bleken: 175 euro. Ik vermoed dat het ’n Nederlandse kliniek is, de website verraadt dat toch: http://www.finedent.nl Verder heb ik geen informatie over tanden bleken in Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website