Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een betrouwbare tandarts voor het implanteren van een implantaat, en tevens het vervangen van de prothese. Weet iemand een goede (en betaalbare) kliniek in Pattaya, of Buriram?

Bij Pattaya Big C zuid, zit een Duitse kliniek, alleen behoorlijk aan de prijs, evenals Bangkok Hospital.

Mocht iemand ervaring hebben, graag met ons delen.

Bvd.

Lunghan

15 reacties op “Lezersvraag: Betrouwbare tandarts voor implantaat gezocht, omgeving Pattaya”

 1. Ad Koens zegt op

  Ahoi Lunghan, Ik kan je maar 1 aanbeveling doen: Bangkok Pattaya Hospital ! Daar weet je zeker dat het altijd 100 % goed is. Is niet de voordeligste, dat is waar, maar goedkoop is vaak ook duurkoop. Plus Nederlandse begeleiding. Ook dat is soms onbetaalbaar. Mocht je meer info willen of prijzen, mail me op [email protected]. Ad Koens.

  • lunghan zegt op

   Hoi Ad, bedankt voor de reactie,ik weet dat Bangkok Hospital goed is, geen twijfel, alleen inderdaad de prijzen, ze zijn extreem duur, er zijn volgens mij goedkopere alternatieven, met hetzelfde resultaat.
   Dus ik kijk nog even rond.
   Bedankt voor de tip , Ad

 2. Georges zegt op

  Mijn vriendin werkte bij ‘doctor smile’ 4 vestigingen in Pattaya – Jomtien.
  Goede ervaring.

 3. Jos zegt op

  Beste Lunghan,
  Aan de Sukhumvit in Bad Amphur zit D-dent @Home. Op de hoek bij het verkeerslicht Sukhumvit.
  Hier is een Chineese dame de specialist.Ik heb erg goede ervaringen daar voor het vervangen van een kroon.
  Het is wel zo dat zij er voornamelijk in het weekend incl zondag hier het specialistische werk doet.
  Ik vermoed dat zij meerdere klinieken bijhoudt.
  Telefoon ook voor Engels 038235653 mobile 0945565904
  Succes, Jos

 4. rokke zegt op

  Ben dit jaar bij tandarts geweest voor kroon te laten maken en plaatsen,dit was op pattaya tai een kleine 100 meter voor tuk com,dental klinik,vrijdag binnen gegaan voor kroon te laten maken,50 minuten bezig geweest,en dan tijdelijke geplaatst en mocht maandag terug komen voor definitieve,10 minuten en echt ok,Prijs kon kiezen tussen de 6000 bath en 15000, heb die van 6000 genomen is achteraan de mond dus ni te zien,en is van porselijn,een aanrader adres 32/14 South Pattaya road M 10 Nongprue tel 038/424222
  Dokter Vipkon Hitawattanakul. grtz

  • lunghan zegt op

   Fijn bedankt, hier ga ik iets mee doen, alleen, een kroon is geen inplantaat.

 5. eduard zegt op

  Hallo, als je soi potisan uitrijdt,dan links de naklua op en dan aan de rechterkant zit een onooglijjk pandje,maar een zeer goede vrouwelijke tandarts.Redelijke prijzen,zo n 50% minder als bangkok hospital.Het kan af en toe zeer druk zijn.Succes.

  • lunghan zegt op

   Bedankt voor de vele reacties, heel erg blij mee,maar Eduard, heb je toevallig ook ervaring met het inplanteren van inplantaten bij haar ,( niet bij haar natuurlijk) maar je weet wat ik bedoel.

 6. steve zegt op

  Naklua road op de hoek van Lek Villa. (Pare nummers van de soi). Wij en onze vriendenkring komen er al jaren. Vrouwelijke tandartsen. Schappelijk van prijs en goed!

 7. janw.devos zegt op

  Houdt er svp rekening mee dat voor het plaatsen van een implantaat heel veel kennis, kunde en ervaring verlangd wordt .
  Het boren van de ruimte tbv de implantaat in de kaak ,zou ik niet overlaten aan een tandarts , maar aan een specialist .
  Er is maar een optie voor succes . Al het andere betekent ellende.
  Het eventueel vrijmaken van de implantaat , het plaatsen van de tand/kies kan een ervaren tandarts doen .Maar dan nog zou ik voor een gespecialiseerde tandarts kiezen .

 8. Han zegt op

  onze tandarts is gevestigd In pattaya telefoon 038 429357 1/20 M10 THE pattaya center klant road,
  Bij tops in pattaya richting beach road 1e straat links na 40 meter links staat grootbord napaporn dental clinic,
  Prijsopgave en Incl xray krijg je na inspectie,
  Vraag je verzekering als je die hebt in Nederland of die het vergoeden,bij mij was de rekening, voor 4 implantaten met alles incl bruggen etc 4400 eur mocht elk jaar een rekening opsturen van 1100 euro,
  Geen probleem ,
  Zeer goede tandarts (vrouwelijke)
  Gr han

 9. Cees Hendriksen zegt op

  Kijk eens op de webside van het dental hospital bangkok soi 49, gebruik ik ook, korte wacht tijden, keuze van materiaal, prijzen vooraf te bekijken op de webside. niet goedkoop wel goed en professioneel. veel plezier
  cees.

 10. tinus zegt op

  Ga eens kijken aan de andere kant van pattaya (darkside) daar zitten ook tandartsen soi numplubwan zeg maar paralel aan soi country club. Heb goede ervaringen met tandarts aldaar (vrouw) zeer professioneel en hebben alles ook in hun “assortiment” zitten. Pattaya tai Pattaya klang heb je genoeg tandartsen zitten die vooral op farang gericht zijn en dus duurder plus hun locaties zijn over het algemeen een stuk duurder dan aan de andere kant van Pattaya . Gewoon even winkelen daar meestal hebben ze wel een kaart met alle behandelngen en de prijzen.

 11. Erik zegt op

  Bangkok International Dental Center (BIDC)

  157 Ratchadapesik Rd. Din Daeng District Bangkok 10400

  Tel: +66 2-692-4433 , +66 2-245-0055

  Opening Hours:
  Mon to Sat 9am – 8pm
  Sun 9am – 5pm

  Is dan wel niet in Pattaya maar zeker het overwegen waard. Ik ben hier altijd tot volle tevredenheid behandeld.

 12. martin zegt op

  hoi ,zoals je schreef minich dental clinic is wat duurder maar ik ben heel lang bij hun. ze waren eerst gevestigd aan 3 road ,op kronen en brug werk schriftelijke garamtie op papier 2 jr lang.een weetje hij maakt het werk bij een specialist in chang mai dus vlug vlug doet hij niet aan.in pattaya te veel commercieel. ik weet ook dat eigenaar zelf aleen implantaat werk doet en zn colega het andere zeer goede kennis al mn voortanden zijn van hem ik zelf zou gaan voor kwaliteit en niet voor cheap .als referentie beveel ik hem zeer aan .Martin 0894444405 of 038371369


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website