Tandarts Bangkok of Nakhon Ratchasima (Korat)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
13 december 2018

Beste lezers,

Enige tijd geleden was er op dit blog een posting over tandartsen en kosten van kronen. Hoewel er toen ook een adres in Bangkok en twee in Korat genoemd werden zou ik graag nog wat meer suggesties krijgen, tenzij dit de enige goede tandartspraktijken zijn.

De genoemde kosten per kroon lagen tussen de ฿ 60.00 en ฿ 10.000. In Nederland zijn de kosten per kroon een kleine € 600.
Ik ben dus op zoek naar een tandarts in Bangkok of Nakhon Ratchasima (Korat) om een kroon (of twee) te laten plaatsen.
Ik dacht bij voorkeur aan een tandartsenpraktijk met iemand die in ‘het westen’ is afgestudeerd en redelijk Engels spreekt.

Kwaliteit gaat wat mij betreft boven prijs. Ter indicatie voor de kwaliteit: ik heb al zo’n dertig jaar een ‘Nederlandse’ brug die probleemloos functioneert.

Groet,

Theo

4 reacties op “Tandarts Bangkok of Nakhon Ratchasima (Korat)”

 1. Wil zegt op

  In Korat zit volgens mijn informatie ‘n vrouwelijke Duitse tandarts.

 2. e thai zegt op

  neem een groot ziekenhuis in bangkok bumrungrad bijvoorbeeld
  spreken goed engels top service goed opgeleid

 3. Frans Nico zegt op

  Als je een brug of kroon nodig hebt, dan wil je ook dat er een garantie wordt gegeven. Met andere woorden, als er een probleem mee is moet je terug kunnen naar de betreffende zorgverlener. Dus is het maar net waar je voornamelijk woont om te kiezen in welk (woon)land je zoiets laat doen. Je zegt zelf al dat kwaliteit voor de prijs gaat. Ik zou dus kiezen voor een zorgverlener in mijn woonland.

  Zelf heb ik zo’n 30 jaar gelezen in Nederland een kroon laten plaatsen en nooit een probleem daarmee gehad. Dat is mij ook wat waard. Maar als ik vrijwel permanent in Thailand zou wonen, dan is het een optie om naar een zorgverlener in Thailand te gaan, maar dan op relatief korte afstand vanaf mijn woonplaats. Goede tandartsen zitten in heel Thailand, maar slechte ook.

 4. Han zegt op

  Ik heb een paar jaar geleden een brug laten zetten in het St Mary hospital in korat, kosten 24000 baht. Dat zijn dus twee kronen met een “tussenkies”. Engels spraken ze wel maar hasr thais kon ik beter verstaan Er zitten daar diverse tandartsen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website