Lezersvraag: Superrich Thailand ook in Phuket?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
9 juni 2018

Beste lezers,

Wij vliegen binnenkort naar Phuket, en nu heb ik gelezen dat er een bank met de naam Superrich in Bangkok zit, en mijn vraag is zit die zelfde bank ook in Phuket (airport)? Het schijnt een gunstige wisselkoers te hebben!

Groet,

Elly


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Lezersvraag: Superrich Thailand ook in Phuket?”

 1. Christiaan zegt op

  Superrich zit even buiten het vliegveld van Phuket en wel op het adres: 52 Thanon Chao Fa, Tambon Talat Nuae, volgens mij informatie en wel vlakbij het Halal restaurant

 2. Marc De Gusseme zegt op

  https://www.superrichthailand.com/#!/en/contact#branch

  Phuket staat niet vermeld !

  • Rob V. zegt op

   De naam Super Rich geeft vaak verwarring, er zijn namelijk 3 verschillende bedrijven met die naam:

   Super Rich Thailand (https://www.superrichthailand.com/)
   Super Rich 1965 (http://www.superrich1965.com/)
   Grand Superrich (http://www.grandsuperrich.com/)

   Die in Phuket (airport) is volgens mij ‘Super Rich Thailand’.

 3. Christiaan zegt op

  Superrich zit vlak bij het vliegveld Phuket en wel op het adres: 52 Thanon Chao Fa. Volgens mijn herinnering is dat even ten noorden van de uitgang van het vliegveld en vlakbij het Halal restaur ant.

  Succes.

 4. Tak zegt op

  Superrich is geen bank maar een wisselkantoor. Nee zitten niet in Phuket maar wel vele andere met soortgelijke koers. Bij een bank wisselen zijn meestal ongunstige koersen. Gewoon rondkijken op de borden bij de wisselkantoren. Verschillen zijn overigens niet zo groot en alleen van belang als je van plan was vele duizenden euros
  te gaan wisselen.

 5. marc965 zegt op

  ja hoor Elly ff Googlen en dan heb je het zo.
  En het is eigenlijk geen bank maar een wisselkantoor.
  Mvg.

 6. Tinus zegt op

  Op het vliegveld van Phuket

 7. stevenl zegt op

  Ja, is ook op Phuket airport.

 8. Erik zegt op

  Zelfs in Nongkhai hartje stad, thanon Meechai nabij de Wat Sisaket, zit een Super Rich wisselkantoor. De banken hebben geen vreemde valuta meer daar.

 9. wievande3! zegt op

  Er zijn in feite 3 takken die elk Superrich+nog iets heten, oranje, blauw en wit+groen. In BKK zitten ze vlak naast elkaar met hun hoofdburelen. W+G schijnt de oudste/beste koersen te geven, altijd stervensdruk mn met Thai die juist voor baatjes buitenlands geld willen kopen!
  Enkel de oranje heeft inmiddels ook flink uitgebreid en heeft nu hele kleine wisselraampjes in veel drukbezochte plekken, bvb ook ChMai en Pattaya en diverse BTS staties. Deze geven wat mindere koersen als de hoofdzaak, maar voor € toch steeds beter als de meeste banken.
  Het verschil is overigens niet dusdanig groot dat je er een taxirit om er te geraken mee kan betalen-het scheelt van 1(kleine) tot 1,5 bt/€ vergeleken met stadsbanken. Echter op Swampy en DMK airport geven alle banken dezelfde veel mindere koers (HKT weet ik niet, zal wel), daarmee scheelt het dan zo’n 2-2,5 bt/€.
  Ze zijn vooral erg groot in wisselen van CNY (sjinese yen) en andere ASEAN valuta-vanwege het slechte onderlinge bankverkeer aldaar. Toen ik zelf eens naar China ging, bleek het voordeliger om bij SR van € naar CNY via THB te wisselen, als in China zelf bij de gecontroleerde staatsbanken!

 10. lung addie zegt op

  Op de luchthaven van Phuket is er een Superrich. Deze bevindt zich in de ‘oude terminal’. Dus in de ‘domistic’ flights terminal. Welke kleur Surperrich het is ben ik vergeten. Je kan er terecht voor relatief kleine bedragen. Echt grote bedragen kan niet, ze hebben een beperkt bedrag in voorraad.

 11. Marc zegt op

  Het Superrich wisselkantoor gelegen 52 Thanon Chao Fa is zeer moeilijk te vinden. De straat aan de rand van het centrum zelf is geen probleem, maar het is een bijzonder lange straat waar bijna geen huisnummers zijn aangegeven. Ik ben met een taxi op zoek gegaan. Na 1 uur te hebben rondgereden en diverse keren te zijn gestopt om een huisnummer te vragen, heb ik het opgegeven. Ronduit hilarisch was het toen ik stopte aan een 7 eleven shop en niemand mij (in het Thais) kon vertellen wat het huisnummer was van die shop, zodat ik mij kon oriënteren. Best hun telefoonnumer +66 76 246 288 bij de hand houden, als je met een taxi gaat 🙂

 12. Chris zegt op

  In Centrall festival,een grote stopping mall, heb je 1 verdieping met bijna alleen banken. In het midden tussen alle grote bankkantoren staat een heel klein glazen hokje. Die geven de beste prijs, let wel op. Ze accepteren alleen perfecte biljetten, omgevouwen hoeken willen ze nog net accepteren maar een minimaal scheurtje geplakt of niet wordt niet aangenomen. Volgens mijn vrouw is dit bij alle banken zo.
  Wat ik ook heb gehoord is dat grotere coupures dus briefjes van 100 of 500 euro een betere koers geven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website