Beste lezers,

Een vraagje voor de lezers die in Bangkok wonen. Bij Ywarath road Chinatown in de buurt van de Grand China Princes die brede straat die er achter ligt stonden allemaal huizen die zijn afgebroken. Er waren daar veel straat verkopers die vanaf 4 uur in de middag soms leuke dingen verkochten waar zijn ze naar toe gegaan?

En zijn de avondmarkten op de avond voor Kerst dus 24 december open.

Alvast bedankt!

Cristina


» Laat een reactie achter


2 reacties op “Lezersvraag: Waar zijn de straatverkopers in Chinatown gebleven?”

 1. henry zegt op

  Men is beetje bij beetje de mobiele straathandel aan het opkuisen.
  Dit op vraag van de lokale bevolking wegens de veiligheid. De voetgangers moesten over de rijweg lopen, tussen de auto’s.
  Er zijn in de plaats in en rondom Bangkok, tientallen avond en nightmarkets bijgekomen, de ene al succesvoller dan de andere.

  Kerstavond en kerstdag zijn gewone werkdagen in Thailand. Ook op boedhistishe en andere nationale feestdagen, zijn er in Thailand geen winkelsluitingen, zelfs integendeel.
  Alleen met Chinees nieuwjaar zijn vele kleinhandelszaken met Chinese eigenaars gesloten

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • Christina zegt op

   Bedankt weer een stukje wijzer. Wel jammer heb er leuke dingen gekocht het waren de Thai die zelf overbodige spullen verkochten.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website