SSO Sakaeo: Op zoek naar Antonius uit Aranyaprathet

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , , ,
29 maart 2022

Beste lezers,

Op 27 mei 2021 plaatste ik het bericht met de titel: Formulier Levensbewijs SVB. Daar kreeg ik een groot aantal zeer bruikbare reacties op. Zo ook van Antonius uit Aranyaprathet die mij aanbood een keer met hem mee te gaan naar het SSO in Sakaeo/Aranyaprathet. Ik heb zijn bericht toen over het hoofd gezien.

Daarom ben ik nu op zoek naar hem om dit verder met hem te bespreken.Dus Antonius als je dit leest graag wat gegevens dan neem ik contact met je op. Je mag me ook mailen: roburbach@hotmail.com.

Verder ben ik benieuwd of er verder nog Nederlanders in de provincie Sakaeo wonen. Laat maar weten.

Groet,

Rob

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

2 reacties op “SSO Sakaeo: Op zoek naar Antonius uit Aranyaprathet”

  1. Hans zegt op

    Hallo Rob ik woon niet in Thailand maar ga er wel regelmatig naartoe en over een jaar of 2 dan gaan we daar overwinteren en in de provincie Sakaeo bij mijn schoonfamilie wonen dus als je contact wil dan hoor ik het wel groetjes Hans

    • Rob zegt op

      Hallo Hans. Leuk dat je reageert. Graag jouw achternaam dan kunnen we via Messenger communiceren. Of een mail naar roburbach@hotmail.com.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website