Spotify in Thailand gebruiken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 augustus 2018

Beste lezers,

Wij verblijven 3 maanden in Thailand en zouden graag  Spotify gebruiken. Is dit in Thailand aan te vragen of moet dit in Nederland gebeuren?

Vorig jaar heb ben wij Netflix in Thailand aangevraagd en deze kunnen we ook “gewoon” in Nederland gebruiken. Volgens ons is het nog voordeliger ook!!

Groet,

Willem


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Spotify in Thailand gebruiken?”

 1. Henk zegt op

  Je kunt gewoon spotify aanmelden in Thailand.
  Gratis of betaald. Beide mogelijk. Betalen kan bv via je nummer van dtac.

 2. PaulV zegt op

  Spotify weerkt prima in Thailand, 199 Baht voor familie abonnement met maximaal 5 gebruikers. Je moet wel een Thais adres opgeven bij het afsluiten.

  • Ton Egbers zegt op

   Heb de betaalde versies gehad in NL, Maleisie, en inmiddels eindelijk in Indonesie, waar ik woon (was tot 2 jaar terug nog niet beschikbaar in ID). Om van het ws lagere dan NLse Thaise tarief voor de betaalde versie gebruik te maken zul je ook vanuit Thailand moeten kunnen betalen. Alleen n adres daar is voor zover ik weet niet voldoende. Overigens, als je al de betaalde versie in NL hebt, is drie maanden Thailand gewoon mogelijk zonder er nog iets extra’s voor te doen. Zo had ik het ook hier in ID via NL en later MY voordat het (goedkoopste 😉 abonnement in ID beschikbaar kwam.

   PS. De gratis versie kan uiteraard sowieso, maar da’s minder interessant.

 3. EDDY zegt op

  Beste
  Natuurlyk werkt Spotify in Thailand
  Je kan gewoon ook Spotify aanvragen hier en bv de App op je tablet zetten
  Kan je ginder Spotify gebruiken zoveel je wil


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website