Lezersvraag: Shayne Hostel in Bangkok nabij Khao San Road?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
22 januari 2018

Beste lezers,

Bij het zoeken naar betaalbare hostel (backpackers) adressen kwam ik zo pas het kennelijk zeer recent geopende Shayne Hostel tegen op de site van booking.com. Dit hostel bevindt zich op ca. 8 minuten lopen van Khao San Road volgens omschrijving en biedt overnachtingen op slaapzaal aan tegen 350 baht inclusief simpel ontbijt en free wifi. Wat mij bij heg bekijken van enige foto’s opviel waren het grote aantal origine schilderijen in Picasso c.q Dali achtige stijl.

Het leek niet alleen een nieuw ingericht hostel, maar ook een soort Art Gallery. Kent iemand van de lezers dit adres en/of heeft men daar overnacht en mij vertellen of dit een aanrader is?

Ik zal waarschijnlijk eind dit jaar weer naaf Thailand afreizen. Het adres en enige impressies zijn terug te vinden op booking.com. Ben het nog nergens anders tegengekomen.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Groet,

Piet


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Shayne Hostel in Bangkok nabij Khao San Road?”

 1. johank zegt op

  https://www.agoda.com/nl-nl/hostel-shane-bangkok/hotel/bangkok-th.html?cid=-176
  13 Verschillende meningen op een site, is vast meer te vinden op het net.
  De kans dat een of twee mensen hier geslapen hebben is…
  Zullen die meningen dan verschil uitmaken voor wel of geen boeking?
  Je krijgt nu nog meer meningen over andere hostels die jou keus beïnvloeden.
  Ik zou gewoon 2 boekingen maken bij verschillende hostels, kan je altijd nog “uitwijken”.

  • Bromsnor zegt op

   Let op. Door u wordt het Shane hotel genoemd. Dit is niet het door mij bedoelde adres. Immers ik noem het Shayne Hostel hetgeen zich op een volledig andere locatie bevindt. Reviews vooral als het meerdere betreft geven meestal toch een tamelijk redelijk beeld naar mijn mening. Maar inderdaad.. smaken kunnen verschillen.

 2. ofishetdit!? zegt op

  Zelf breng ik al vele jaren de winter door in die omgeving en zie elke keer het aantal hoStels zo’n beetje verdrievoudigen-er moeten er inmiddels tenminste 200+ zijn. Ze lijken allemaal (net als elk Thais winkelcentrum, stadje, markt, eetkraampje) als 13 in het dozijn op elkaar-Thai houden eigenlijk niet zo van individualiteit, wel van naäpen (ja, ik weet, na ruim 30 jaar bezoekjes blijf ik NL-s bruut hard).
  Er zijn nog steeds van die ouwerwetse GUESThouses (spreek: keh houw), die veel minder kosten per eigen kamer, en die, nee voorooordeel, niet vol zitten met kakkerlakken of te vies zijn. Alleen-een enorme ramp voor de jeugd van tegenwoordig- ze staan niet op www of booking. Heel erg voor 2000!
  De nieuwste trend in de hoStellerij (let op die S) is kunst (art), omdat Thai van naäpen houden kan alles ook perfect worden nagemaakt-en daarmee is je vraag denkelijk al ruimschoots beantwoord.
  In de praktijk blijkt de waardering van JOUW verblijf in een hoStel (=slaapzaal) vooral af te hangen van wie er ook nog verblijft en dat valt dus nooit te voorspellen (beetje nadenken). Kan een groep enkel zuipende Schotten zijn, een klup alleen maar op de Ifone starende Sjinezen, onverstaanbare Ozzies (uit Australia), of sreuwende Braobers die denken dat het Thaise geld bad heet.
  Overigens kan je op booking precies kijken waar het precies is gesitueerd, met adres, dus als je nou zo slim was geweest dat even te vermelden…………..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website