Lezersvraag: Rijden er nachtbussen in Thailand ivm de avondklok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
3 juni 2014

Beste lezers,

Ik kom donderdagavond 5 juni 2014 omstreeks 18.05 op Suvarnabhumi Airport aan, denk om 19.00 uur een taxi te kunnen nemen naar Mo Chit bus station en koop een ticket voor Petchaboon Muang, ca. 5 a 6 uur reizen. Ben onderweg naar huis in Phetchaboon.

Wie weet of de bussen rijden van bijvoorbeeld 20.00 uur de nacht in na 24.00 uur? Dit ivm de avondklok.

Met vriendelijke groet,

Willy

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Rijden er nachtbussen in Thailand ivm de avondklok?”

 1. Daniël Drenth zegt op

  Ik weet niet welke specifieke bussen wel of niet rijden, maar het is toegestaan om met bussen te rijden tijdens te avondklok, dit valt namelijk onder groepsvervoer.

  Toevallig weet ik ook dat een kennis in de nacht met een bus heel Thailand doorkruist heeft, dus ik vermoed dat dit gewoon mogelijk moet zijn.

  Ik zou wel adviseren om te informeren naar de specifieke busreis.

 2. hubrechtsen D.R. zegt op

  in mochit busstation is alles normaal,je kan overal terecht met de bus mochit is open.ik neem geregeld en bus van mochit to nongkhai 20.30 vertrek tijd aankomst 05.30 in de ochtend.
  groetjes

 3. maurice zegt op

  Zit nu in de busterminal in BKK te wachten op de bus richting Surin. Alle loketten zijn gewoon open en bussen gaan , erg druk eb gezellig in de terminal.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website