Registratie voor boosterprik lukt niet?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
18 december 2021

Beste lezers,

Ik kreeg 2 AstraZeneca prikken voor eind oktober in Bang Sue Station, zodat ik me in theorie kan registreren voor een booster shot. Ik gebruikte hiervoor mijn DTAC smartphone, doch bij het invullen is er geen mogelijkheid de Belgische nationaliteit te vermelden: het gaat van Belarus direct naar Belize.

Uit nieuwsgierigheid daalde ik verder naar de naam “Netherlands” en die ontbreekt ook. In Thailand is alles wat de overheid doet via het internet blijkbaar zeer problematisch.

Of zie ik het verkeerd?

Groet,

Ferdinand

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

6 reacties op “Registratie voor boosterprik lukt niet?”

 1. Tukker Jan zegt op

  Booster vaccination, vandaag geprobeerd mij te registreren via AIS, niet gelukt, alles is al vol geboekt,ook January was al vol, ook Dtac geprobeerd , ook full op 3 locaties, morgen nog eens proberen, anders wachten tot er ergens een gaatje valt,

 2. Kurt zegt op

  Voor Nederlands is het Dutch

 3. Marcel zegt op

  Probeer eens: Kingdom of the Netherlands.

 4. Ad de Groot zegt op

  Mijn partner en ik konden 2 weken geleden gewoon aansluiten in een vaccinatie plek hier in Khon-Kaen geen enkel probleem, beide derde Pfizer prik gehad.
  Geen afspraak geen vragen vaccinatie sticker gehad, prima service zou ik zeggen.
  Sneller dan in Nederland.

 5. BramSiam zegt op

  Als Nederland ergens staat dan is het bij de T van The Netherlands, zoals ons land nu eenmaal heet in het Engels.

 6. Frits zegt op

  Ben vorige week zonder afspraak in Bangsue binnen gelopen en heb vlot en zonder problemen een Pfizer booster gekregen. Eerste twee prikken had ik in Nederland gehad. Had mijn paspoort en Nederlandse vaccinatieboekje meegenomen.

  App werkte bij mij ook niet voor het maken van een afspraak, maar die afspraak is dus niet nodig. Ik stond binnen een uur weer buiten, en dat was inclusief een half uur observatie na vaccinatie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website