Qatar Airways en lang wachten bij tussenstop?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
12 september 2022

Beste lezers,

Ik vlieg donderdag met Qatar naar Thailand en heb een stop van 2,5 uur in Doha. Nu lees ik van verschillende mensen dat de tussenstop om onbekende redenen veel langer duurt. Zo las ik vanochtend dat iemand al 16 uur zat te wachten en een ander 6 uur.

Weet iemand hoe dit komt en/of zijn er meerdere mensen die dit de afgelopen periode hebben meegemaakt? Zo ja werd er nog wat geregeld? Ikzelf heb voor de Corona een paar keer met ze gevlogen en nooit problemen gehad, sterker nog vond het samen met Turkish en Singapore één van de betere airlines.

Groet,

Sonny

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

14 reacties op “Qatar Airways en lang wachten bij tussenstop?”

 1. rob zegt op

  Begin vorige week met Qatar naar BKK gevlogen. Geen langere stop gehad dan de geplande stop van bijna 3 uur in Doha die ik zoals gebruikelijk genoeglijk doorbracht in de lounge. Dus verder geen idee of er onverwachte langere wachttijden zijn.

 2. JP zegt op

  Op 2 september teruggekomen en geen enkel probleem gehad, alles verliep zoals gepland. Ik vlieg al enkele jaren mat Qatar en zal dat waarschijnlijk verder blijven doen.

  • Sonny zegt op

   Het gaat hier ook niet om de terugvlucht, maar zoals ik duidelijk stel de vlucht naar en de wachttijd op Doha….

 3. henk zegt op

  Voor Corona een keer een vertraging op Doha meegemaakt. Er werd wel een versnapering en drankje beschikbaar gesteld. Maar stel je geen al te hoge verwachtingen hiervan.
  Ik vlieg over 2 weken weer met Qatar Airlines naar BKK.

 4. chris zegt op

  ik ben in juni met Qatar naar Bangkok gevlogen en tussenstop duurde 12,5 uur in plaats van 2,5 uur. Dit kwam doordat de vlucht naar Bangkok gecanceld was. Naar een hotel gebracht met volpension en zonder vragen binnen 2 weken 600 euro vergoeding gekregen. Maar 10 keer met Qatar naar Bangkok gevlogen en niet eerder meegemaakt.

 5. Ron dijkstra zegt op

  Hoi sonny.
  Er kan natuurlijk een calamiteit zijn geweest dat is,overmacht.
  Ik vlieg al jaren deze route en het loopt altijd op rolletjes.
  Ook 6 weken geleden nog gevlogen.
  Een en al relax op doha.
  Fijne vakantie gr ron.

 6. Marcel zegt op

  Ik ben eind juni van brussel naar bangkok gevlogen, zou met tussenstop van 2,5 u zijn , de dag voor vertrek een email gekregen, tussenstop 8 u, ik kon het geld van deze vlucht terugkrijgen maar heb de vlucht genomen, uiteindelijk werd het 9 u wat zeer lang is. Ook in Doha rondgestuurd van de ene desk naar de andere tot uiteindelijk een bon werd gegeven om wat te eten. Quatar in het vliegtuig is zeker een van de besten maar ik betwijfel of ik nog een tussenstop ga maken in de toekomst. Ik heb ern mail gestuurd naar hun maar geen antwoord gekregen. Doordat ze de dag ervoor mij verwittigd hadden en ik het geld van de vlucht terug kon krijgen geen compensatie avhteraf.

  • Cornelis zegt op

   Marcel, het wel of niet kunnen terugbetaald krijgen van de vlucht heeft m.i. geen invloed op het recht op compensatie. Check hier eens of je recht hebt:
   https://www.euclaim.nl/check-uw-vlucht

 7. eddy zegt op

  ik vertrek op 05/11 zojuist nieuwe vluchtgegevens gekregen 25 minuten minder wachttijd in doha

 8. Conny-Jane zegt op

  Moderator: lezersvragen moeten via de redactie.

 9. Ingrid zegt op

  Vertrekken 22 november via Brussel naar BKK, zou 2,5 uur tussen stop hebben nu al 4,5 uur. We zouden 13Dec terug vliegen wordt nu 14 Dec. En ook daar de tussen stop van 2,5 uur naar 4,5 uur..

 10. Richard Bierbooms zegt op

  9 augustus gevlogen naar BKK. Tussenstop hoorde 2 uur te zijn maar werd uiteindelijk 10 uur. Wel naar een hotel gebracht maar daar maar 4,5 kunnen zijn.

 11. jos zegt op

  Wij hebben de laatste jaren enkele malen met Q A BRU-BKK en retour gevlogen, ik boek tickets bijna een jaar op voorhand en voor ALLE vluchten waren er telkens wijzigingen, soms maar 5 minuten, soms 4 maal mails van wijzigingen per vlucht, maar telkens opnieuw moest ik kiezen tussen terugbetaling of wijziging aanvaarden. Ik ben dat zo beu dat ik me voornam niet meer met QA te vliegen…

 12. Henk zegt op

  Op 6 aug. 2022 met QA naar BKK, vertraging van 10,5 uur op vliegveld Doha


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website