Problemen met EuroTV

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
22 november 2018

Beste lezers,

Ik heb een vraag in verband met EuroTV. Sinds een 14 dagen heb ik problemen met het ontvangen van EuroTV. Het programma start normaal op dan maak ik mijn keuze wat ik wil zien, steeds geen probleem doch enkele ogenblikken later stelt het zijn buffer op 7 a 9 minuten soms meer soms minder. En dan plots kleurt het teken rechts boven van groen naar rood. Na die 7 of 9 minuten stopt het programma.

Heb nog steeds internet aansluiting, doch het programma weigert verder te werken. Ook als ik nu een andere site bezoek e-mail wil lezen of een ander programma, weigert mijn computer.

Vervolgens sluit ik alles af en start mijn PC opnieuw op, weigert het programma EuroTV te werken. Maar enkele minuten later als ik weer terug opstart kan ik even mijn programma bekijken, maar het blokkeert steeds opnieuw.

Heb mijn PC naar de shop gebracht voor controle, er blijkt niets aan de hand.

Iemand enig idee wat er fout is? heb al een paar mails verstuurt naar EuroTV doch GEEN antwoord.

Bedankt voor feedback.

Groetjes,

Georgio

14 reacties op “Problemen met EuroTV”

 1. tooske zegt op

  Gewoon NL tv asia nemen, is ook nog gratis ook.

  • Joost-Buriram zegt op

   Bij mij werkt NL-TV.asia nog steeds erg goed, ik heb het al enkele jaren (gratis), maar als ik het nu, via de site of een USB-stick, op een pc bij vrienden wil downloaden, lukt het niet meer, in mei lukte het mij nog wel op mijn nieuwe pc, maar ik ben bang dat het programma nu niet meer te downloaden is.

   • Nok zegt op

    Hoe kan NLTV.Asia gratis zijn, als ik via hen per mail inlogcodes door krijg na betaling van Thai baht op hun SCB-rekening?

 2. Antoine zegt op

  Beste Georgio,

  Lijkt verdacht veel op het probleem dat ik een aantal weken heb gehad. Bleek aan de externe internetverbinding te liggen en is door 3BB inmiddels opgelost.

  Met groet van Antoine (Aranyaprathet)

  • georgio zegt op

   Hallo Antoine, mag ik vragen wat is 3BB?

   • ergens in thailand zegt op

    dat is het brdrijf die het internet levert
    3BB Broadband Internet
    mzzl

 3. Wim zegt op

  Veranderd eens van webbrowser Mozilla of Google chrome

 4. jasper zegt op

  Als u in Pattaya woont zou ik met laptop langs gaan .
  Of bellen 084 8687688 vragen naar Marek !

 5. eugeen zegt op

  NLTV.asia heeft veel meer zenders en is gratis.

 6. eduard zegt op

  Jullie halen er 2 door elkaar. Je hebt euro tv en nl tv….NL tv is met het kroontje en niet meer te downloaden en sinds kort werkt tie in Europa ook niet meer. Is gratis ,maar denk niet lang meer.Dan euro tv ,die heeft een abonnement,logo is rondje van rood ,wit, blauw en TV staan in het midden.

 7. Andre zegt op

  NL-TV is bij mij en mijn kennissen niet meer te downloaden en verwacht dat het eendaags is afgelopen, toch een aantal maanden van kunnen profiteren en het was/is heel goed geweest.
  Eurotv is ook heel goed en een schappelijke prijs.
  Fred Repko is ook goed en heb je meer zenders.
  Keuzes zal om je te vermaken in Thailand op de tv.

 8. eduard zegt op

  Al die betaal tv is op zijn eind. Rot voor de uitbaters,maar de techniek staat ook niet stil.Heb nu een url met alle ziggo s,alle foxsports en 12 landen waaronder Holland met meer dan 50 hollands sprekende zenders.Vrijwillige bijdrage van een paar euro s per maand.1 nadeel,alles is live.

  • Fred zegt op

   Met zes uur tijd verschil wordt het een moeilijk verhaal. Waardeloos eigenlijk. Geef mij dan maar BVN of èèn van die aanbieders die speciaal voor jouw het opnemen. Zoals altijd in het leven……het kost een paar centen maar dan heb je ook wat !
   Mijn motto “beter iets te duur dan niet te koop “.

  • Peterdongsing zegt op

   En delen we de url ? Dan krijgen ze vast nog meer vrijwillige bijdragen…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website