Beste lezers,

Betreffende plastische chirurgie, meer bepaald een mini-facelift. Mijn vriendin heeft daar wel belangstelling voor doch weet niet goed wat en hoe.

Zijn er mensen met recente positieve ervaringen, referenties? Ook wat betreft transport van /naar hospitaal, verblijf voor/na de ingreep met goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Heb al behoorlijk wezen grasduinen in Bumrungrad, BKK Pattaya Hospital, Yanhee, Samitivej… Zie door het bos de bomen niet meer of omgekeerd…

Bij voorbaat onze oprechte dank.

Groet,

Roger

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Plastische chirurgie (mini-facelift) in Thailand, wie heeft tips?”

 1. Ad Koens zegt op

  Ahoi Roger, ik vertegenwoordig BPH (vestiging Pattaya) in Nederland. Ik denk dat ik je wel kan informeren voor wat betreft BPH. Echter waar gaan jullie naar toe ? Als jullie naar Pattaya (nog beter Jomtien) gaan kan ik jullie goed & volledig informeren. Van andere locatie heb ik geen info. Dus vandaar mijn vraag waarheen gaan jullie ? En … wanneer gaan jullie. De afdeling CosCir van BPH is zeer professioneel. Nooit klachten gehad / gehoord. Heb er zelfs mijn eigen vrouw naar toe gestuurd ! Ha ha 🙂 ! Ik hoor het wel. Ad. P.S. gelet op vertrouwelijke aard van je vraag kan je mij bereiken op: info@bphospitaal.nl .

 2. tengerszem zegt op

  Universiteitskliniek Bankok is wel bereid- en heeft enige ervaring- bereid ( voor de nodige baht’s vanzelfsprekend) je tip-top op te lappen.Maar verwacht geen oneindig lange houdbaarheid!
  De echte schoonheid komt nog altijd van binnenuit!!!!

  Succes ermee

  Kadár Jancsi
  Kérsemjén

 3. Diny maas zegt op

  Ik ben zelf naar Bangkok Hospital Pattaya gestapt en zeer goed geholpen. Je moet je daar bij binnenkomst melden en alles wordt geregeld. Heb geen mini facelift gedaan, maar de ooglidcorrectie boven en onder. Mijn man ook en we zijn zeer tevreden. Je kan ook op de site kijken van het ziekenhuis, ook de prijslijst staat erbij.. We zijn zeer tevreden. Veel succes met je keuze.

 4. John zegt op

  Moderator: Thailandblog is geen schandpaal.

 5. Ingrid zegt op

  U kan ik begeleiding in dit traject aanbieden. Ik ken er de bomen in het bos.
  Bij voldoende animo = minimaal 3 patiënten, ondervindt u persoonlijke begeleiding vooraf en tijdens het verblijf in Thailand. Ook hoe een en ander financieel geregeld moet worden, kunt u op mijn hulp rekenen.
  Overweegt u met mij mee naar Thailand te gaan, dan kunt u verwachten:
  1. Van u krijg ik nader te omschrijven foto’s.
  2. Met de chirurg van keuze aan de hand van duidelijke criteria, onderhoud ik voor u het contact en doe ik verslag.
  3. Ik begeleid de medische onderzoeken in Nederland zoals röntgenfoto’s, bloedonderzoeken, verklaring tandarts dat de betrokkenen ontstekingsvrij zijn en hartfilm.
  4. Ik regel desgewenst ook het verblijf en vertier in Thailand.
  U weet vooraf wat het kost. Mijn advies is of in februari te gaan of in oktober voor een periode van 4 weken. In andere perioden is het er veel te heet en of veel te nat.
  5. We zien elkaar op Schiphol en we nemen afscheid op Schiphol. Tijdens het verblijf kan men continue een beroep op mij doen.

  Met vriendelijke groet,

  Ingrid Lucassen

 6. henny zegt op

  Mijn vriendin 41 jaar heeft legio ervaring hiermee.
  en kan u de weg wijzen naar zeer gespecialiseerde klinieken hier in Pattaya
  die u niet overvragen vwb prijs.
  Als u in Thailand kunt u contact met me opnemen 0944174715 of mijn emailadres lhldenbrok@hotmail.com

 7. Petterson zegt op

  Wat zijn de kosten ? bijvoorbeeld ooglid correctie, liposuctie, en zovoort
  heeft iemand een prijzen lijst voor me?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website