PayPal account vullen vanaf een Thaise bank?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 maart 2024

Beste lezers,

Ik heb voor mijn vriendin een PayPal account geopend om internet betalingen te doen. Dat account werkt. Nu moet dat account gevuld worden vanaf haar Thaise bank. Dat kan niet rechtstreeks.

Welke ander opties zijn mogelijk om toch PayPal te gebruiken? Is Deemoney een optie?

Ik weet dat het met een creditcard en een debitcard ook mogelijk is, maar dat wil ik per se niet.

Wie heeft ervaringen?

Groet,

Klaas

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “PayPal account vullen vanaf een Thaise bank?”

 1. Jeroen zegt op

  Hoi Klaas,

  U kunt het PayPal account vullen met een overschrijving naar PayPal vanaf je bank.
  (https://www.paypal.com/myaccount/money/addmoney/topup)

  Groet Jeroen สวัสดี

 2. Ton zegt op

  Geen idee waarom je persé niet een debit of credit card wil gebruiken. Maar degene waarnaar je vriendin betalingen zou doen, zien je kaartdetails niet.

 3. pjotter zegt op

  Ik weet niet of ze (nog) een NL bank heeft ?
  Wat ik lees schijnt Deemoney te werken van een Thai bank naar een NL bank. Geen ervaring mee. Het gebeurt natuurlijk niet ZO veel dat mensen van hun Thaise bank weer geld (terug) naar hun NL bank overmaken. Of je met Deemoney rechtstreeks een paypal account kan vullen weet ik dus ook niet.

  Als test (even niet op de kosten gelet, welke volgens mij redelijk waren) heb ik het met de apps van mijn beide banken (Kasikorn- en Bangkok bank) gedaan met de “International Transfer” optie.
  Ook de SCB app van mijn Thaise vriendin heeft die optie.

  Mocht ze geen NL rekening hebben:
  Wat ik in het verleden heb gedaan, is een 2e (ING) rekening openen met betaalpasje. Alles op mijn naam en de ‘negatieve limiet’ op ‘nul’ gezet ipv dat je 250€ (dacht ik), standaard in de min mag staan, en haar dat betaalpasje gegeven. Als ze dan geld nodig had, maakte ik van mijn standaard rekening de tegenwaarde in Euro over op die 2e rekening en zij kon dan Thaise Baht pinnen. (Natuurlijk wel duurder als met Wise tegenwoordig. Maar dat was er toen nog niet)

  Dus met de international transfer optie zou ze Thaise baht over kunnen maken naar jouw 2e betaalrekening en van daaruit naar Paypal over kunnen boeken. Ik weet ook niet of je de ING app kunt installeren op haar telefoon welke alleen toegang geeft tot die 2e rekening van jou.

  Ik weet niet precies wat het probleem zou zijn als ze haar THAISE debit- (geactiveerd voor online aankopen)/credit card zou gebruiken ?

  Ben benieuwd naar andere mogelijk heden welke andere lezers misschien opperen.

  Suc6

 4. Ad zegt op

  Koppel je PayPal-rekening aan je favoriete bankrekeningen en/of creditcards en betaal voortaan veiliger en snel, zonder lange kaartgegevens in te voeren.
  Dan word het automatisch afgeschreven.
  Bij een fout kan je alles weer terugboeken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website