Lezersvraag: Hoe is vergaan met de Pattaya Bay Resort?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
22 april 2018

Beste lezers,

Heeft er iemand onder jullie een idee hoe het eigenlijk vergaan is met het Pattaya Bay Resort, gelegen 236/21 Moo 10, Soi 15 & 2nd Road te Pattaya (Central)? Dit was ons geliefde hotelletje aldaar, nieuw en netjes verzorgd, maar blijkbaar al 2 jaar niet meer te boeken wegens “closed for renovation”.

Het leek mij toen al raar, gezien de perfecte staat van het hotel. Wij vroegen ons af of dit ondertussen terug in bedrijf zou zijn?

Mocht er toevallig iemand onlangs verbleven hebben, dan horen wij het graag.

Groet,

Henk


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Hoe is vergaan met de Pattaya Bay Resort?”

 1. Sonny zegt op

  Als je het resort bedoelt wat tussen Soi Bukhao en het kleine winkelcentrum aan 2nd road ligt, dan is dat naar mijn weten gewoon in bedrijf. Heb er afgelopen februari vlakbij gezeten en toen ik daar langs liep kwamen er gewoon gasten in/uit. Als je even Googled is het via ibooked gewoon te boeken.

  • Henk zegt op

   Thanks !
   Blijkbaar zal de samenwerking met Booking.com ondertussen stopgezet zijn… daar was het niet meer terug te vinden.. We zullen er binnenkort nog eens enkele overnachtingen boeken 😉

 2. Frans Nico zegt op

  https://www.hotelscombined.com/Hotel/Pattaya_Bay_Resort.htm


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website