Beste lezers,

Ik ben momenteel een student aan de Has university of applied science en vertrek in augustus t/m december (02-08 tot 28-12) om een studie te doorlopen aan de Kasetsart Universiteit in Bangkok.

Ik ben hiervoor nog op zoek naar huisvesting en zou graag tips willen over waar ik het beste kan wonen (dicht bij deze universiteit) en misschien kan iemand mij wel helpen aan een potentieel appartement voor deze 5 maanden.

Ik ben te bereiken via mijn e-mail: daansleeuwen1996@hotmail.nl
Ik zie graag de reacties tegemoet!

Groet,

Daan

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Nederlandse student zoekt huisvesting in de buurt van Kasetsart Universiteit in Bangkok”

 1. Jacob zegt op

  https://thaiapartment.com/
  https://www.bahtsold.com/bs_view_ads.php

 2. Johnny BG zegt op

  Niet ver van de universiteit zijn er vrij nieuwe appartementen gebouwd en in de link de appartementen met een budget tussen de 6000-12000 baht per maand.

  https://www.ddproperty.com/en/property-for-rent?region_code=TH10&area_code%5B%5D=TH103001&area_code%5B%5D=TH103002&district_code=TH1030&market=residential&minprice=6000&maxprice=12000

  Supalai Park Kaset of nabijgelegen projecten zouden mij wel geschikt lijken gezien de ligging, huurprijs en faciliteiten.
  https://www.renthub.in.th/en/condo-projects/supalai-park-kaset

 3. Karel zegt op

  Beste Daan,

  Je hoeft niet dichtbij de universiteit te wonen, zo rijdt er een bus “lijn 53” vanuit Laksi naar de universiteit en verder naar Mo Chit (de Sky train) de kosten van de bus zijn 9 Bhat.

  Dus kan je veel goedkoper een appartement in de omgeving van de Chiang Watthana Road huren en dagelijks met de bus naar de universiteit.

  Ook zijn er buslijnen vanuit Don Muang naar de universiteit.
  Maar ga niet goedkoper dan 5.000 Bhat huren, omdat je dan in rotzooi appartementen blokken komt te zitten met s’nachts de nodige overlast.

 4. Karel zegt op

  Beste Daan,

  Je ziet wel het enorme aanbod van appartementen in het “Supalai Park Kaset” complex,
  Zeg tegen een eigenaar van een appartement van 12.000 Bhat dat je 8.000 wil betalen
  en wel direct 6 maanden in het vooruit.
  Of tegen de eigenaar van een 8.000 Bhat appartement dat je 5 .000 wil betalen en wel direct
  6 maanden in het vooruit.
  Moet je wel direct het geld bij je hebben.

  • TheoB zegt op

   In het geval je die 5 maanden huur vooruit betaald raad ik je aan om het appartement vooraf minutieus te controleren op gebreken en schriftelijk vast te leggen dat de geconstateerde gebreken snel/vooraf worden verholpen.

 5. rori zegt op

  Ik ben ter plekke daar niet meteen bekend. Wat ik zou doen is eerst gewoon een tijdje in een hotel cg lodge gaan zitten.
  Heb je trouwens bij de universiteit gevraagd of zij geen contacten hebben.
  Veelal weten je studiegenoten ook wel plekken om te verblijven. Desnoods ga je samen met een groep ergens wonen.
  Ook zijn er ressorts waar je terecht kunt. Dus alleen blind varen op adviezen huur een appartement is een beetje kort. Hoe zit het met de inrichting? Aan een leeg appartement heb je ook noet veel voor een periode van een maand of 6.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website