Beste lezers,

Wie kent een mooie motorroute vanaf Koh Samui/Surat Thani langs de kustlijn naar Hua Hin? In februari 2018 willen we een degelijke tocht gaan rijden en ook weer terug. Hier willen we 4 weken voor uittrekken.

Groet,

Theo

1 reactie op “Lezersvraag: Mooie motorroute van Koh Samui/Surat Thani langs de kust naar Hua-Hin?”

 1. lung addie zegt op

  Beste Theo,
  ik ben een vaste bewoner van deze streek. Ik woon namelijk in de provincie Chumphon en deze provincie zal het grootste deel van je trektocht van Surat Thani naar Hua Hin beslaan. Zelf ben ik een fervent motorbiker met momenteel meer dan 100.000km per motor doorheen Thailand op de teller.
  Ik ga niet de routes welke je kan doen hier opnieuw beschrijven, je kan ze lezen in mijn vorige verslagen geplaatst op dit blog: “on the road 1-2-3-4-5”, geschreven door Lung addie…. dus even de zoekfunctie, hier linksboven, gebruiken je U zal een goede beschrijving vinden. Moet alles wel in tegenovergestelde richting doen want mijn vertrekpunt ligt in Chumphon.
  Indien je wenst kan ik je wel persoonlijk verder wegwijs helpen bij het plannen van je uitstap, als je eigen planning in een verder stadium zit daar veel afhankelijk is van wat je eigenlijk wil doen:
  hoeveel km/d wil/kan je aan?
  wat wil je zien onderweg?
  hoe en hoe vaak wil je overnachten?

  Eventueel kan ik je ook een eind tegemoet komen op je tocht en je voor een deel begeleiden naar de mooiste plekken onderweg.

  Een tip: kijk eens op het internet ( google) : SCENIC route …. dit is eigenlijk een fietsroute volledig langs de kust gaande van het mid zuiden naar Hua Hin …

  Je mag me contacteren via email: eddy.decooman@gmail.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website