Beste lezers,

De voorbije dagen waren er problemen met het downloaden van de Mor Chana app op je smartphone. Vandaag lukt het opnieuw. Er is blijkbaar een nieuwe versie beschikbaar gekomen. Ik kon deze downloaden en installeren.

Wij vertrekken morgen 4 november en hebben nog op het COE-systeem geregistreerd. De Mor Chana app vraagt nu echter het het nummer van de Thailand Pass. Het nummer van de COE wordt niet meer aanvaard. We hopen hier geen problemen mee te hebben.

Weten jullie een oplossing voor het probleem?

Groet,

Tony

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

3 reacties op “Mor Chana app vraagt nummer van Thailand Pass maar ik heb een CoE?”

 1. Nico zegt op

  Beste Tony,

  Op dit moment heb je om Thailand binnen te komen de COE nodig. Zoals de informatie nu is heb je de Mor Chana app alleen nodig als je via de Thailand Pass route gaat reizen.

  Veel plezier in Thailand!

 2. Kristof zegt op

  Wij zijn op 29/10 aangekomen in Phuket met COE, op de luchthaven moesten we de mor chana app downloaden maar op mijn Android telefoon lukte dat niet, bij mijn vriendin haar iPhone lukte dat wel en toen werd er gezegd dat ze de rest in het hotel zouden in orde brengen ivb die app.

  In het hotel bleek de QR code die de app genereerde niet gescand te worden en bij mij lukte de installatie nog steeds niet. Verder hebben we die app niet meer nodig gehad, in de plaatse hebben we een foto van ons paspoort op de telefoon staan die we tonen als ze naar de app vragen, ze maken er dan een foto van en dan is het ook geregistreerd.

 3. José zegt op

  Wij zijn gister Phuket binnen gekomen met de COE.
  De Morchana App werd niet naar gevraagd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website