Met Qatar Airways naar Bangkok en overnachting in Doha?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
7 januari 2019

Beste lezers,

Zoals ieder jaar vertrekken we binnenkort weer vanuit België naar Bangkok. Dit keer een maand later dan voorheen. Normaal kiezen we voor de rechtstreekse THAI Airways vlucht, maar die staat blijkbaar hoog op de lijst van velen en is daardoor toch aanzienlijk duur geworden.

Via supersaver.nl vind ik nu betaalbare tickets (-500 Euro) met Qatar Airways via Doha. We hebben eerder met Qatar gevlogen en dat is oke, maar het probleem zijn vaak de lange transfertijden. Nu biedt deze site echter ook transfers aan met overnachting, terwijl je die service niet terugvindt wanneer je rechtstreeks op de Qatar Air site gaat.

Daarom dus deze vraag: zijn er reizigers die hiermee ervaring hebben? We zijn 70+ ondertussen, dus kunnen we zo een extra dutje wel gebruiken.

Alvast bedankt voor jullie ervaringen.

Groet,

Nonkelwin

9 reacties op “Met Qatar Airways naar Bangkok en overnachting in Doha?”

 1. Tom zegt op

  Is heel normal. Kan met Emirates ook. Je moet dan op de site multicity trip boeken. Met Dan stop in Doha. Dit kost niets extras. Ik bike Dan bijv. Amsterdam-dubai 22 februari.en Dan Dubai-Bangkok 24 Februari. Op die manier 2 nachten in Dubai zonder meerprijs Buiten de hotelkosten. Ook 1 of 4 dagen is mogelijk.

  • carla goertz zegt op

   Zij bedoelen inclusief betaalde overnachting .

 2. carla goertz zegt op

  Ik kwam dit ook tegen bij etihad airways ,alleen als de reis en wachttijd samen meer dan 40 uur was had je gratis overnachting . Dit was via travel to be .de , de prijs in april was 417 euro . Maar ik heb dit zelf ooit gedaan met emirates ook een lange wzchtijg gepakt zodat we 24 uur in dubai waren en zo doende dubai konden bekijken maar wel zelf hotel betaald . Daarna waren we echt heel moe toen we in bkk waren daar het tijdverschil nog erger gaat spelen . En we echt lang moesten herstellen en wij zijn nog jong . Wij zouden dat niet meer doen voor een tussenstop van 24 uur . en tickets onder de 500 zijn er altijd te krijgen .

 3. Bruno zegt op

  Beste,
  Ik bestel mijn tickets steeds via volgende websites.
  Idealo.de of Momondo.nl of via Paperflies.com ofwel bij Skyscanner.net
  Ik heb nu tickets aan 403,75€ p/p en vlieg met Qatar.
  Datum: heen 18 maart, terug 17 april. Is wel van en naar Brussel.
  Hoop dat je hier wat mee kan doen.

 4. Bruno zegt op

  Beste,
  Vergeten te melden dat de reistijden hier korter zijn dan u in uw mailaangaf … nl 15h15 en 15h50.

 5. Henry zegt op

  Beste Nonkelwin.

  Ik heb verleden jaar ook met Qatar gevlogen, en een stopover gemaakt in DOHA, het beste is om contact op tenemen met QATAR in Brussel telefoon +32 2 300 24 00. Het hotel Al Mansour Suites Hotel, is zeer goed en kan ik u aanbevelen.

  Henry

 6. wim zegt op

  Ja hoor, kan heel makkelijk.

  Gewoon een multistop boeken en hotel boeken via de Qatar website. Eerste nacht is gratis, tweede nacht is $100. Je kunt kiezen uit een stuk of tien hotels, allemaal 4 of 5 sterren.
  Ik heb in December het Intercontinental City gehad.

 7. Erwin Fleur zegt op

  Beste Nonkelwin,

  Mijn advies is de app van Qatar down loaden bij playstore of bij Qatar.
  Als u via deze app boekt(heb ik ook en vertek morgen met Qatar) kunt u een hotel overnachting
  bij boeken zonder visa.

  In deze app kunt u ook alle extra dingen aangeven wat u wild.
  Deze app is zeer vriendelijk in gebruik en overzichtelijk.

  Het wordt een stuk minder als u boekt via een andere site.
  Het is in mijn ervaring dat u u vlucht in de app kunt aanmelden.

  Verder is het een appel een een ei.
  Fijne reis.

  Met vriendelijke groet,

  Erwin

 8. Ice zegt op

  Goh wat betalen jullie dan in de jul/aug periode want daar kom ik de prijzen niet tegen. Zelfde met de promo rates, allemaal mooi maar niet in de schoolvakanties. Nou is dat voor mij geen probleem maar ben wel benieuwd naar hoe andere die ook gebonden zijn al school vakanties terug gaan naar ” huis” om de family te bezoeken?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website