Beste lezers,

Binnenkort ga ik met Lufthansa van AMS naar BKK via München en wil graag wat info over deze overstap. Ik zie dat al mijn vluchten in terminal 2 landen en vertrekken. Op de heenreis heb ik 4 uur, maar terug slechts 1 uur 25 minuten.

Wie heeft deze overstap recentelijk gemaakt en heeft informatie over hoe dat gaat en waar ik rekening mee moet houden? Hoe lang duurt de overstap ongeveer, ver lopen of niet, zijn er lange wachttijden?

Vast bedankt voor de hulp!

Groet,

Kees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Met Lufthansa van AMS naar BKK via München, hoe zit het met overstappen?”

 1. Johan zegt op

  München Airport is niet erg groot. Jouw overstaptijd mag geen enkel probleem opleveren zeker omdat je al in de transfer-zone zelf zit.

 2. Linda vdv zegt op

  Geen enkel probleem. Wij hadden maar 30 minuten en alles vlot verlopen! Fijne reis.

 3. John Chiang Rai zegt op

  Beste Kees,Ik woon in München en kan jou verzekeren,omdat ik vaak op de Airport kom,dat jou overstap geen enkel probleem is.
  Gewoon na het verlaten van je vlucht uit Amsterdam de aanwijzingen ,,Anschlussflüge/Connecting flights” volgen.
  Jou landing uit Amsterdam,en jou verdere vlucht naar Bangkok,vinden beiden op het zelfde terminal 2 plaats.
  Je kunt het in die tijd de overstap haast kruipende volbrengen.555

 4. UbonRome zegt op

  Geen probleem alles is geclusterd per airline dus binnen de zelfde ternimal zoals je zelf al zij.
  En t zijn duitsers he’.. die gooien wel een paar extra douane of beveiligings poortjes open
  t is schiphol niet waar je je druk moet maken om dat soort dingen.. ik ga laatste tijd liever vanaf andere plaatsen met een trein is men er zo.

 5. Pierre zegt op

  Ben verleden week het volgende beleefd…teruggevlogen met Thaiairway vanuit Bangkok,vlucht te laat vertrokken!!!zodoende geland in München om 07.30 hr…normaal retour vlucht was om 08.00 hr naar Brussel dan heel de normale rompslomp douane.paspoortcontrole ( je komt hier Europa binnen,hé)met andere woorden vlucht bleek gecanceld te zijn,met nog eens drie en een half te wachten(11.30 hr)normaal vertrek…vlucht ook kwartier te laat in Brussel ( aankomst met de storm zodoende 25 minuten in het vliegtuig wachten om er uit te mogen( natuurlijk niemands fout uiteraard) ,vond de controle heel onbeschoft en kort.ik wil persoonlijk niet meer in München maar dat moet voor zichzelf uitmaken

  • Rob K zegt op

   Ik ben ook al een paar keer geweest (Munchen), als je pech hebt wordt je vlucht omgeboekt (terug) en dan moet je naar terminal 1 (met een trein 4 minuten). Als je dat niet weet, heb je pech. Tevens als je iets wil eten en/of drinken (bij 4 uur wachten) kun je beter wat halen bij souvenir winkels of zoiets. Bij de restaurants betaal je je groen en geel (1 broodje een cola en en kop koffie € 17,50). Dus goed kijken en/of navragen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website