Met KLM via Amsterdam naar Koh Samui, met een transit in Singapore?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
7 december 2021

Beste lezers,

Ik heb een vraag over een vlucht (volgende week) van KLM via Amsterdam naar Koh Samui, met een transit in Singapore. Zijn er (recente)ervaringsdeskundigen?

Zijn er speciale of extra documenten nodig als je in Transit gaat in Singapore? Of voldoen de documenten die nodig zijn om Thailand in te reizen? Nog even voor de duidelijkheid, het gaat dus om een gewonen tussenstop, er is geen sprake van een bezoek aan Singapore.

De door KLM ontvangen mail over een speciale pass die nodig zou zijn voor Singapore schept verwarring. Bij KLM krijg je helaas niemand te spreken.

Alvast bedankt!

Groet,

Els

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Met KLM via Amsterdam naar Koh Samui, met een transit in Singapore?”

 1. Johan zegt op

  Ik ben in oktober via Singapore naar Phuket gevlogen.
  Ik vloog met Singapore Airlines.
  In Singapore was alleen een negatieve PCR test gevraagd.
  Ik werd in Singapore bij de gate opgewacht en ging met andere reizigers naar een transit ruimte waar ik moest wachten tot mijn aansluitende vlucht ging boarden.

  • els zegt op

   Dank je wel Johan.

   gr. Els

 2. Frank zegt op

  Je kan de klm op verschillende manieren contacten. Ik gebruik meestal what’s app. Het kan even duren voor ze reageren maar ze reageren wel.

 3. Wil zegt op

  Dat je bij KLM niemand te spreken krijgt of uberhaupt contact kan krijgen is al meer dan anderhalf jaar bekend. Onze nationale trots het is een schande.

 4. Bas zegt op

  Kijk ook even op deze website: https://klm.traveldoc.aero/ Hier staat de meest actuele informatie vanuit KLM

 5. G bouma zegt op

  Beste ik reisde afgelopen zaterdag vanuit Jakarta via Singapore naar Amsterdam. Had op terugreis een antigeen test nodig omdat je in SG uit het vliegtuig moet. Heenreis niet toen had ik een geldige pcr test nodig voor inreis Indonesie en gaf geen problemen op SG.
  Grt G


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website