Mag mijn ongevaccineerde dochter de zeven dagen ASQ Sandbox doen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 november 2021

Beste lezers,

Mag mijn ongevaccineerde 13-jarige dochter zeven dagen ASQ Sandbox doen als ze met ons, gevaccineerde ouders reist terwijl wij dus maar 1 dag ASQ hoeven te doen?. Dat is van belang voor veel mensen omdat kinderen vaak niet ingeënt zijn.

Ik heb ook een vraag over het vermelden van paspoortnummer en nationaliteit op het vaccinatie certificaat terwijl mijn info van de ambassade zegt dat dat niet hoeft. Wat is nu juist?
Groet,

Frank

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

1 reactie op “Mag mijn ongevaccineerde dochter de zeven dagen ASQ Sandbox doen?”

 1. TheoB zegt op

  Je hebt de keuze uit 2 mogelijkheden Frank (B?).
  Als gevaccineerde ouders samen met je ongevaccineerde kinderen ouder dan 12 maar onder de 18 de 7 dagen Sandbox doen.
  Of je ongevaccineerde kinderen (ouder dan 12 maar onder de 18) de 10 dagen AQ laten doen en zelf als gevaccineerde ouders de 1 dag Test & Go doen.
  Zie b.v. het stroomdiagram op https://hague.thaiembassy.org/th/content/going-to-thailand-1nov21

  Als jullie vaccinaties in de database van het RIVM zijn opgenomen kunnen jullie het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) downloaden via https://coronacheck.nl/nl/print/
  Dit certificaat vermeld geen paspoortnummer en nationaliteit en is voor de Thaise autoriteiten voldoende bewijs van vaccinatie.
  Om het internationale vaccinatiebewijs in ThailandPass te laden moet dit .pdf document eerst omgezet worden naar .jpg, .jpeg of .png met b.v. een online programma dat je in je browser zoekt met de term ‘convert pdf to jpg’.
  (Controleer vóór het laden of het .jpg bestand maximaal 2 MB groot is.)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website