Mag je vanuit Phuket Sandbox naar andere Sandbox bestemmingen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
16 januari 2022

Beste lezers,

Wat mag je naast je vrij bewegen in de betreffende Sandbox doen? Ik hoorde van een collega die in de Phuket Sandbox verbleef, dat zij een dagtrip naar Phi Phi hebben gedaan. Phi Phi behoort tot de Krabi sandbox.

Mag je vanuit Phuket ook naar Krabi en Phang Nga? Wie kent de mogelijkheden nu?

Groet,

Alexandra

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Mag je vanuit Phuket Sandbox naar andere Sandbox bestemmingen?”

 1. Dirk zegt op

  Hoi we zijn momenteel sinds 01/01/22 in Phuket en zijn vandaag doorgereisd naar Phang Nga, Khao Lak. Er is aan de Sarasin bridge een onbemande controlepost welke normaal gezien toeristen zou controleren. Voor zover wij weten mag je na de tweede Pcr test vrij rondreizen in Thailand, je Morchana app wordt overal gecontroleerd als je ergens incheckt, maar verder is er hier weinig last. De kleuren code van zuid Thailand is zacht oranje en is dus beter dan in Europa. We blijven hier nog enkele dagen en reizen dan door naar Hua Hin, daarna naar Kho Rat on uiteindelijk in Udon Thani uit te komen. De enige controles die je hebt zijn de obligate temperatuur checks en er staat overal waar je komt handgel klaar en er wordt uiteraard van je verwacht dat je een mond masker draagt. Voor de rest is het hier heerlijk!
  Goeie reis toegewenst

 2. Jos zegt op

  Wij verblijven sinds half November (Test and go) in Zuid Phuket, Rawai en omstreken.

  Het is hier erg relaxed alles is open behalve nachtclubs en KTV’s. Sinds vorige week is er een alcohol ban vanaf 9 uur. Die wordt losjes gehanteerd.

  De speed boat gaat naar alle eilanden tot aan Koh Lipe. Ene dag heen andere dag terug. Tickets online te boeken via https://www.spcthailand.com/index.php?module=speedboat De site is nogal onoverzichtelijk, je moet eerst een account aanmaken en dan kun je tickets boeken. Hij stopt zoals gezegd op ongeveer alle eilanden maar alleen als er daadwerkelijk mensen als bestemming dat betreffende eiland hebben. In principe altijd overstappen op koh Lanta (ze verkopen sandwich voor de lunch om de hoek van de pier). Houd er rekening mee dat de speed boat bijna altijd vertraagd is.

  Wij zijn nog niet een keer gevraagd om de Morchana app te laten zien.

  Weet er iemand van de lezers of er ook Nederlanders samen komen om wat te drinken op gezette tijden in Rawai?

  Jos


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website