Beste lezers,

Wij zijn nu ongeveer ganse dag bezig om dat international covid certificate te krijgen. Wat we ook proberen het lukt ons niet. Het is voor mijn vrouw Thaise en die heeft de Mor prom app op haar telefoon. Het zou weer zeer eenvoudig zijn maar is het natuurlijk weer niet. Als het werkt is het eenvoudig zoals altijd. Bestaat dit eigenlijk nog wel ?
Hebben er al mensen dit internationaal certificaat kunnen bemachtigen?
Groet,
Fred

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Lukt niet om internationaal covid certificaat te krijgen voor mijn Thaise vrouw”

 1. haki zegt op

  Waarom niet gewoon je certificaten op papier uitprinten? Ik heb de eerste 2 vaccins in NL gehad en de 3e in Thailand. Ik ga echt niet moeilijk doen met apps en bovendien heb ik ook geen smartphone. Dus ik neem gewoon de papieren versies mee………… Werkt altijd en dat is bij apps niet 100%!

  Haki

 2. Eddy zegt op

  Hi Fred, ik heb hem pas ook na tig keer proberen. Pas in Thailand lukte het.

  Ik heb trouwens niet geprobeerd of de NL QR code scanner de Thaise certificaat herkent.

  Maar geen nood hoor. Bij de incheckbalie is een papieren kopie van beide vaccinaties en een geel boekje ook prima. In NL werd trouwens niet naar de papieren gekeken.

 3. Tukker Jan zegt op

  Het EU Digital Covid certificate staat nu online in de Mor Prom app (digital Health pass),bij staat het in LINE, heb zelf de corona check scanner van google play gedownload , blauw vierkantje ( scanner voor CoronaCheck,rijksoverheid),de QR code gecheckt en die van mijn vrouw, het werkte prima, eerst krijgt men de eerste letter van je naam dan voorletter en geboorte datum indien o.k dan op het blauwe balkje drukken en een groen vinkje komt te voorschijn dat je gevaccineerd bent,

 4. Willem zegt op

  Fred.

  Ben je in Nederland? Buiten Thailand werken de Thaise apps niet of slecht. Dan een vpn proberen met lokatie Thailand.

  Indien je in Thailand bent moet het probleemloos gaan. Als de vaccinaties van je vrouw in Mor prom staan is het mogelijk via de meest links onder optie in het hoofdmenu.

  Zoals hierboven vermeld werkt de EU QR code ook goed en die kan In Thailand en in de EU gelezen worden.

  Succes

 5. Wibar zegt op

  Ben inmiddels 2 weken in Thailand op de oude Test en go package. Mor prom app werkte bij mij ook niet. Maar na arrival in Thailand deed ie het wel. Blijlbaar wordt er een lokale servercheck vereist. Ik had voor de zekerheid gewoon de boel ook uitgeprint en dat was voldoende. In middels 2 PCR testen hier gehad. 1e in de een dags quarantaine. 2e na 5 of max 6 dagen gewoon bij een goede testlokatie laten doen (de 2e). Overal wordt het mondkapje vereist , behalve als je eet of drinkt. Overal temperatuur controle bij binnenkomst, even je hand ervoor bewegen en hup daar loop je dan weer door. Geen enkel probleem. In eerder bericht herinner ik dat er ergens een link stond naar de overheids site waar je jouw QR codes kunt printen. Effe browsen dus door Thailand blog nieuws. Kind kan de was doen. Succes vanuit een zonnig en heerlijk rustig Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website