Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een aannemersbedrijf in Bangkok. Ik wil mijn badkamers renoveren en spotjes in de keuken aan laten leggen. Ik heb eerder te maken gehad met een aannemersbedrijf, zij konden echter niet afwerken en dat blijkt hier vaker een probleem te zijn. Ik ben dus op zoek naar een team die kwaliteitswerk kan leveren.

Heeft iemand een adres voor mij?

Groet,

Hans

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Zoek een aannemersbedrijf in Bangkok voor badkamer renovatie”

 1. Leo zegt op

  probeer: https://www.arttex-microcement.com de naam is Peter….hoop dat het werkt

 2. haki zegt op

  Beste Hans!

  Ik weet wel een zeer handige zelfstandig werkende “klusser”. Hij is de benedenbuurman van mijn vrouw (in Bangkok/Bang Khuntian) en ik zou eens kunnen vragen of hij geinteresseerd is. Hij heeft mij foto’s van een eerder project (nieuwe keuken inbouwen/plaatsen) laten zien en dat zag er zeer goed en kundig uit. Hij spreekt wel enkel Thai.
  Wil je contact, dan zou ik dat even via mijn vrouw moeten regelen, dus kost paar dagen tijd. Laat maar weten wat je wil.

  Groeten, Haki

 3. bob zegt op

  Beste Hans

  Er is nogal wat verschil tussen wat wij (ik denk dat jij net als ik Nederlander bent) en Thaise mensen verwachten van kwaliteit . Dat heeft vaak te maken met een veschillende cultuur achtergrond en meerdere oorzaken. Ik ben zelf een redelijk goede doe het zelver en ben daar in de loop der tijd wel achter gekomen waar dat in zit. Als je wilt wil ik daar best met je over praten je mag me mailen of bellen als je daar zin in hebt. Met vr Gr bobmersie@hotmail.com 0994480943


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website