Lezersvraag: Zijn Thaise datingsites te vertrouwen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
2 oktober 2020

Beste lezers,

Ik ben vorig jaar voor het eerst naar Thailand geweest en meteen verliefd geworden. Niet alleen op het land, maar ook op 1 van haar inwoners. Helaas heb ik uitgevonden dat zij niet helemaal eerlijk was. Zonder al te veel in detail te treden: ik heb het uitgemaakt, met een verschrikkelijke pijn in zowel mijn als haar hart.

Toch zou ik het nog wel eens willen proberen met een Thaise vrouw. Maar dan een eerlijke. Zijn Thaise datingsites te vertrouwen? Zijn dat oprechte dames die een Farang zoeken om mee oud te worden? Natuurlijk weet ik dat er is goede en minder goede tussen zitten.

Wie kan me een beetje inleiden in de serieuze datingsites? Waar moet ik op letten? Waar moet ik niet in trappen? Hoe kan ik controleren of iemand echt oprecht is?

Groet,

Walter


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 2 votes.
Please wait...

15 reacties op “Lezersvraag: Zijn Thaise datingsites te vertrouwen?”

 1. rentenier zegt op

  Mijn huidige levensgezellin heb ik via ThaiLoveLinks leren kennen, Ik kwam 4 jaar geleden terug uit Nederland en was op zoek naar de juiste plek om te ‘rentenieren’maar alleen is ook maar alleen. In het 1ste jaar heb ik bij 3 verschillende vrouwen gelogeerd, 3 totaal verschillend types in totaal verschillend omgevingen. Ik had een recht door zee profiel over mezelf en een uitgebreid profiel over de vrouw die ik zocht. Ik had geen zin in oeveloos geschrijf en gebel. Als het niet klikt dan heeft het geen zin. Ik kwam in contact met nr. 4 en dacht dat het niets zou worden want ze voldeed totaal niet aan mijn profielschets maar na 3 jaar zijn we nog steeds…..ik heb vroeger veel gechat omdat ik het toen leuk vond en om ervaring op te doen. Ik denk dat het beter werkt (grotere kans van slagen) dan bars bezoeken en hopen dat je daar iemand vind. Ook word er gesuggereerd dat je gewoon het land in moet om de ware te vinden maar doe dat maar eens als je geen Thais kunt spreken. Ik ben na een scheiding in Thailand lang alleen geweest en kan wat Thais maar als ik een leuke vrouw in een Shoppingmall zie, hoe kan ik weten dat ze alleenstaand is (met- of zonder kinderen)? Hoe moet je zo’n gesprek aan gaan? Ik denk dat een datingsite het veiligst is ( op alle fronten) en als iemand op je onbetaalde profiel reageert en je wilt er meer over weten, betaal dan lidmaatschap voor 1 of 3 maanden. Ga haar ontmoeten, dat is vanuit Thailand gemakkelijker als dat je een vlucht moet boeken…. 1 week bij elkaar zegt veel meer dan 1 jaar lang dagelijks chatten. Het gevoel dat iemand in het echt bij je oproept is heel belangrijk en vergeet de achtergrond niet. Succes.

 2. laksi zegt op

  Tja,

  Walter, je kiest 1 van de 30 miljoen vrouwen uit.
  Ik raad je aan met minstens 10 te daten, dan vallen vanzelf de rotte appels af en uiteindelijk blijft er ééntje over. Er zijn professionele oplichtsters, die alleen maar om het geld met een buitenlander willen aanpappen.
  Die vragen na de derde of vierde date via WhatsApp om geld, voor allerlei reden, van zieke familie tot schoolgeld, dit zijn de rotte appels, zo blijven er steeds minder over.
  Maar let op; een professionele oplichtster kan heel zielig doen, zelfs tranen laten, waar je in Nederland een schip mee kan vullen. afkappen die oplichtsters.

 3. peter zegt op

  Tagged was(is?) gratis. Soort van FB. Dateinasia was (is) gratis.
  TIjden niet meer gebruikt. Ben immers bezet.
  Vrouwen zij er in alle maten en vormen, serieus tot grabbers.
  Blijf bij het “verliefd worden” van onder de roze bril de situatie bezien.
  En dat is niet alleen voor de Thaise vrouw, maar voor elke vrouw.
  genoeg gezien, gehoord, ervaren in mijn leven dat het zomaar kan verkeren.
  De raarste situaties in relaties.
  Het maakt ook nooit uit hoe goed je bent, er is of komt altijd wel wat opdraven
  Zoals ik zei, ben bezet en in een relatie met een Thaise. Bewust gezocht naar vrouw in mijn leeftijdsklasse.
  Geen jong piep kuiken, echter zou misschien toch wel beter zijn?
  Weet niet wat je X heeft uit gespookt, maar weet wel dat je het nog weleens kan gebeuren.
  En dat kan binnen een maand, jaar, 10 jaar zijn, kan zomaar verkeren.

 4. endorfun zegt op

  Ik kan ThaiCupid.com aanraden.

  Maar zoals altijd moet je in vele watertjes vissen, om eens een goede beet te hebben. De culturele verschillende zijn groot, vooral tussen wat jij wilt, en wat zij willen. Allen willen een betere toekomst, maar dat wordt heel verschillend ingevuld.

 5. BramSiam zegt op

  Ik denk dat de eigenlijke vraag niet is of de datingsites betrouwbaar zijn, maar of de dames die je daar op vindt betrouwbaar zijn.
  Die vraag kan niemand in z’n algemeenheid beantwoorden. Je zult dit zelf uit moeten zoeken. Van belang hierbij is begrip voor de Thaise cultuur, waarin anders naar relaties wordt gekeken dan in het Westen. Verder moet je het hebben van mensenkennis en moeten je verwachtingen over geven en nemen realistisch zijn. Een relatie met iemand uit een andere cultuur kan mooi zijn, maar het is niet de weg van de minste weerstand.

 6. Jacques zegt op

  Belangrijk is dat je eerlijk bent naar jezelf en weet waar je voor staat en gaat. Dus houd je leeftijd en uiterlijk in acht en weet dat dit een belangrijke factor speelt. Een oude man met een jonge vrouw moet al heel wat bellen doen rinkelen. Dat is doorgaans geen gelijkwaardige relatie die stand houdt. Blijf weg uit een dochter of kleinkind relatie en zoek een volwassen vrouw, die kan waarderen waar jij voor staat en niet wat je aan financiën kunt of wilt inbrengen, als belangrijkste factor. Zoek naar overeenkomsten, zoals bijvoorbeeld op het sportieve vlak, als je zelf sportief bent natuurlijk, want dat schept alvast een band. Er zijn ook in Nederland Thaise vrouwen die bij hun familie of kennissen tijdelijk inwonen. Drie maanden meestal die op zoek zijn naar een partner. Kijk naar advertenties in kranten of plaats zelf een advertentie. Die zou je dus zo kunnen opzoeken en kijken of dit wat kan worden. Als Thailand weer normaal toegankelijk wordt is de optie om zelf op zoek te gaan naar dames, bijvoorbeeld werkzaam in restaurants, winkels of op marktplekken, niet zijnde diegene uit de seksindustrie, inclusief de massagesalons met happy ending. Natuurlijk moet je dit zelf weten, maar dat is niet een doelgroep zonder problemen. Tenzij je daarop zit te wachten natuurlijk, dan ligt het anders. Maar het is en blijft moeilijk om een goede partner te vinden, tenzij je zelf makkelijk van aard bent en veel goed vindt. Communicatie en een andere levensstijl is meestal aan de orde en nadelig aanwezig. Als je voldoende inzet kunt bewerkstelligen (van twee kanten) zou een en ander kunnen slagen. Maar vooralsnog blijft het garantie tot aan de hoek. De voorbeelden zijn er te over en je al voorgegaan. Trek hier lering uit.

 7. Jos M zegt op

  Tagged is nog steeds gratis, ik spel daar het huisdieren spel op .
  Mijn vrouw heb ik in 2007 leren kennen vis Thai Love Link.
  Eerst een vervelende (geld vragende) ervaring met een vrouw uit Korat.
  Nu al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd met een vrouw uit Khon Kaen.
  Zij heeft vanaf 2009 bij mij in NL gewoond en nu ik met pensioen ben gelukkig samen hier in Thailand

 8. Gino zegt op

  Beste Walter,
  Alvast welkom in het pretpark van volwassen mensen.
  Een goede raad dat ik U kan geven toen ik single was,mijn eerste vraag was altijd,wat doe je van werk?
  Barlady,s en masseuses hield ik altijd voor bekeken.
  En dan heb je er nog het raden naar.
  Een eerlijke dame is ook steeds bereikbaar via gsm,Messenger,Line,Skype …..
  Succes alvast Walter.
  Groetjes.Gino.

 9. Slopjes zegt op

  Beste Walter

  Ik kan je misschien een beetje helpen.
  Ik heb veel kennis met leraressen. Deze zijn dan wel in de 50 jaar.
  Maar daar krijg je dan we eerlijkheid voor terug. Ik weet niet wat je zoekt maar deze zijn dus niet van jou afhankelijk. Dit zijn vrouwen die naar een goede man opzoek zijn die dus niet handtastelijk.
  En een goede samen werking. deze vrouwen hebben nooit in een bar gewerkt.
  Deze vrouwen hebben hun eigen geld, maar zoeken ook een beetje beter leven.
  Als je interesse hebt geef me je mail adres even en ik kan je meer vertellen en ook foto’s sturen maar afspraken moet je zelf doen . En nog dit deze zijn niet goed in English.

 10. timker zegt op

  ThaiLoveLinks (heet nu ThaiCupid) was voor mij ook het startpunt. Daar met ca. 10 vrouwen contact gelegd en daarna met 5 vrouwen gemaild buiten de site om. Uiteindelijk met 3 vrouwen geskyped en 1 in Thailand 3 weken bezocht (met een andere dame op de “reserve bank”). De bezochte dame is nu al ruim 5 jaar mijn vrouw en we wonen nu ca. 5,5 jaar in Thailand.
  Voor mij viel 1 leuke dame in het begin af omdat ik kon horen dat er veel zinnen voor haar werden voorgezegd tijdens een Skype contact. Ook vrouwen die in het begin al om geld begonnen te vragen vielen al gauw af, mijn huidige vrouw heeft tijdens de lange afstand relatie nooit om geld gevraagd, ik heb na onze “verloving” wel een paar maanden een klein bedrag per maand overgemaakt zodat ze een iets beter leven had.
  Succes met je zoektocht !!!

 11. Simon zegt op

  Ik heb zelf mijn vrouw ook leren kennen via Thai love links. En ben nu ook 3 jaar getrouwd. Ik geef als tip mee, probeer een vrouw te vinden die zelf werkt en dan een betere baan. Lerares, verpleegkundige. Andere overheidsinstanties. Er zijn veel goede vrouwen maar helaas ook slechte. Maar in Nederland is dat niet anders.

 12. Dree zegt op

  Ik ken hier enkele dames in mijn buurt die op zoek zijn naar een buitenlander

 13. Rob zegt op

  Walter ik weet niet hoeveel ervaring jij hebt met relaties. Maar wereldwijd is het hetzelfde verhaal. Verschillende dames hebben verschillende intenties. De een is al blij als zij een vent kan vinden. De ander heeft enkel oprecht serieuze intenties. De ander heeft het liefst een stuk of 5 (buitenlandse) vriendjes die haar het liefst zoveel mogelijk sponsoren. Verdiep je eens in de verschillende verhalen hierover. Lees jezelf in over de cultuur van het land waar jij denkt een dame te willen gaan ontmoeten. In mijn geval heb ik redelijk veel relaties gehad. Zowel in Nederland als het voormalig Oostblok. Deze draaiden vaak maar om 1 ding. En dat is geld. Maar ook een Thaise heeft verwachtingen die kant op. We moeten tenslotte allemaal kunnen eten, drinken en ergens wonen. In Thailand komt daar ook nog bij dat de familie geholpen moet worden. Een aantal jaren geleden ben ik toch maaar eens naar Thailand gegaan. Uiteindelijk heb ik daar mijn huidige vriendin ontmoet. Ik heb haar leren kennen op een van die Thaise dating sites. Op zo een site moet je zelf proberen het kaft van het koren te scheiden. Daar kan ik zelfs een handleiding voor schrijven)) Maar het komt vooral neer op jouw gezonde verstand gebruiken. En goed blijven opletten! Mijn vriendin woont sinds een half jaar hier. Zij werkt zelfs al. Leert de taal. Maar een ding blijft lastig..Veel centjes zijn voor Thailand. Maar ik had mij ingelezen over de cultuur en was voorbereid. Nog een laatste tip: vermijd de bardames. En vraag je af of het realistisch is of een dame jou echt leuk vind..Al is mijn vriendin ook de helft van mijn leeftijd..

 14. w.de jong zegt op

  Het kaf van het koren scheiden is best moeilijk in Azie want zoals al eerder vermeld kunnen vele een mooi toneelstukje opvoeren zoals zielig doen en huilen . Wat erg belangrijk is ( mijn persoonlijke mening ) is vooral niet laten merken dat je veel geld hebt of in ieder geval niet zelf meteen beginnen over dat je haar wel kunt onderhouden in je eerste gesprekken . Vooral in de deze tijd van Covid is het voor vele dames in Thailand moeilijk het hoofd boven water houden als ze in de toeristische sector werken.Ze beloven je gouden bergen qua goed voor je zorgen lief zijn .Dan zijn ze erg happig op een buitenlander die haar of zelf hun gezin wel kunnen onderhouden. Van liefde is vaak geen sprake . Op Thaise Dating sites heb ik vaak het gevoel gehad dat ik aan het lijntje gehouden werd ..Ik gebruik Badoo om in contact te komen met Thaise dames . Vaak al maanden voordat ik afreis daarheen, Ik stel dan mijn locatie in op Bangkok. en na een half uur heb je al meer dan 50 likes. Dan is het selecteren ..Mijn standaard vragen zijn altijd waar werk je en wat doe je..De massage dames en dames die in een bar werken vallen dan al direct af voor mij..Die kennen de klappen van de zweep om je in te pakken. Mijn voorkeur gaat uit naar de dames die buiten de grote steden wonen en in winkels..ziekenhuizen en kantoren etc werken. Of soms hun eigen bedrijfje runnen .De meeste daarvan zoeken echt een levenspartner en geen sugardaddy .Maar laten we eerlijk zijn het is ook fijn voor ze als ze een partner hebben die hun kan ondersteunen in onderhoud en het hun leven iets makkelijker kan maken financieel..Ik chat soms weken met een aantal vrouwen en die vrouwen zoek ik dan ook op als ik weer in Thailand ben..Daar ga ik dan een week,,soms langer mee om en vaak verblijf ik dan ook bij hun thuis afhankelijk van de woon situatie..je leert dan hun cultuur ook meteen goed kennen en hun familie…Voor mij is dit dé manier om de juiste partner te vinden ,,Ga ze geen geld sturen en beloof geen gouden bergen. Chat met ze..ontmoet ze in hun eigen omgeving..en maak daarna een keus

 15. Dirk zegt op

  Walter.
  Ik heb mijn echtgenote 8 jaar leren kennen via dateinasia.com, ik heb geluk gehad en mij nog geen seconde beklaagd.Zes wel van Khon Kaen, niet van Pattaya of dergelijke. Heeft universiteit gedaan ,met behaalde diploma ‘s ,politieke wetenschappen en management. Dus een beetje uitkijken is de boodschap
  Succes Walter.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website