Beste lezers,

Ik zou erg graag wel eens willen weten of er hier in Hua Hin of ergens anders nog meer alleenstaande vrouwen wonen die hebben gekozen voor Thailand, net als ik.

Ik leef hier nu al 10 jaar maar kom hier niemand tegen. Best apart.

Groet,

Augusta

6 reacties op “Lezersvraag: Zijn er meer alleenstaande vrouwen die in Thailand zijn gaan wonen?”

 1. Paul zegt op

  Dat is zeker apart want ik heb meerdere alleenstaande vrouwen ontmoet in Hua Hin. Zo heb ik o.a. een vrouw uit Rusland en uit Australië gesproken. Hua Hin is vrij klein, de meeste aleenstaande vrouwen wonen in en rond Pattaya, Chiang Mai of in Bangkok.

 2. Tom zegt op

  Ik weet dat een belgische Marleen er
  een guesthouse runt. Villa Baan Malinee volgens mij.

 3. Maryse zegt op

  Ik ben (bijna) drie jaar geleden in Pattaya komen wonen en ben zeer tevreden met die stap.

 4. Chris zegt op

  Zal inderdaad een te verwaarlozen aantal zijn. Daar zal de – laten we voorzichtig zeggen – de weinig vrouwvriendelijke samenleving wel voor iets tussen zitten.

  • Maryse zegt op

   Nou Chris, ik vraag mij af wat jij bedoelt. Zelf heb ik nog niets gemerkt van vrouwonvriendelijkheid hier.

 5. lieve zegt op

  Die vraag heb ik me ook al dikwijls gesteld want hier op het blog is het ook een mannelijk gezelschap. In januari ga ik voor de 8 maal naar Thailand. Graag had ik ook in contact gekomen met dames (en heren) die er veel komen of verblijven. Meestal trek ik alleen rond, organiseer alles zelf. Dit lukt me goed, maar altijd alleen is ook maar alleen. In de toekomst denk ik er eventueel aan om er te gaan overwinteren.
  Lieve


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website