Beste lezers,

Ik woon in Chiang Mai en ik ben in Nederland uitgeschreven. Ik verdien mijn inkomen op internet en wil mijn inkomstenbelasting aan Thailand afdragen.

Weet iemand een goede boekhouder in Chiang Mai die mij hier mee kan helpen?

Groet,

Tiemen


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Wie weet een goede boekhouder in Chiang Mai?”

 1. eugeen zegt op

  Je moet bij de belastingen hier een TIN nummer vragen (belastingsnummer). Bij het invullen van belastingen kunnen zij ook helpen. Als je internet klanten en betalingen in het buitenland gebeuren (vb Nederland of Belgie) en het geld wordt nadien op je rekening naar hier gestort, kan je hier belastingen betalen als je +180 dagen per jaar hier bent. As je klanten Thai zijn en je inkomsten in Thailand betaald worden, vrees ik dat je een work permit nodig hebt.

  • Tiemen zegt op

   Ja Eugeen mijn internet klanten komen van uit het buitenland, en dat geld wordt gestort op mijn bank in Nederland, en daar staat het nog gewoon op. Ik heb het dus niet overgemaakt naar mijn bank in Thailand.

 2. robchiangmai zegt op

  Wellicht is een boekhoudfirma beter dan een boekhouder. Wees in Thailand nooit afhankelijk
  van een en dezelfde persoon. Thai Auditor Group. Betrouwbaar en goed.
  Info via Rowaco Asia Travel, Chiang Mai.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website