Beste lezers,

Wat kost een geboorte (keizersnede) in een ziekenhuis in Thailand (Pattaya)?

Alvast bedankt.

Groet,

Marnik

8 reacties op “Lezersvraag: Wat kost een geboorte (keizersnede) in een ziekenhuis in Thailand?”

 1. Jasper zegt op

  Dat hangt sterk af van welk ziekenhuis je kiest. Wij waren (maar dat is 10 jaar geleden) 5000 baht kwijt voor operatie en 4 dagen ziekenhuis . Dat was dus wel een staatsziekenhuis, en liggen op zaal (ondragelijk heet voor mij), was geen aircokamer beschikbaar.

 2. Hans Bos zegt op

  Bijna tien jaar geleden betaalde ik in een particulier ziekenhuis in Bangkok 45.000 voor keizersnede en een paar dagen liggen.

 3. Berthy zegt op

  Wij betaalden 50.000 baht, 5 jaar geleden in het McCormick ziekenhuis te Chiang Mai.

 4. Piet zegt op

  Een jaar geleden in het staats ziekenhuis van Wanonniwat 3000 baht en Privekamer met airco voor 2000 baht
  Alsmede gratis nabehandelingen en controles

 5. Marcel zegt op

  Voor zover mij ter oren is gekomen varieert dat van 5K tot 50K Tbht

 6. Leen zegt op

  Betaalde 3 jaar geleden incl 3 dagen in ziekenhuis 15.000 baht overheidsziekenhuis op zaal in udon Thani voor mijn vrouw

 7. henny zegt op

  Tien jaar geleden 5000 baht betaald voor 4 dagen staatsziekenhuis (Banglamung) en operatie (kamer met airco en mocht eventueel ook blijven slapen in de kamer)

 8. Jo Smits zegt op

  Onze Thaise schoondochter heeft in 2017 een keizersnede gehad in Bangkok Hospital in Hua Hin. Onze zoon had speciaal voor dit dure ziekenhuis gekozen om bij de bevalling te kunnen zijn. Het werd echter alsnog een keizersnede en kon hij er toch niet bij zijn. Ik heb hem gevraagd naar de kosten, maar hij zegt dat dit per ziekenhuis sterk verschilt maar dat deze vaste prijzen wel worden getoond bij een particulier ziekenhuis. Advies is dan ook deze informatie na te kijken bij een ziekenhuis in Pataya.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website