Beste lezers,

Kan iemand mij helpen aan het wifi wachtwoord van Suvarnabhumi Airport in Bangkok? Ik vlieg morgen naar Bangkok en moet vervolgens 5 uur wachten op verdere verbinding naar Udon Thani. Ik heb al gegoogeld, maar daar wordt je niet veel wijzer van.

Groet,

Jos

15 reacties op “Lezersvraag: Wat is het wifi wachtwoord van Suvarnabhumi Airport in Bangkok?”

 1. Roel zegt op

  Je kan bij verschillende providers inloggen via wifi.
  Je moet je dan registreren met email adres en dan heb je vrij internet voor een aantal uur na opnieuw ingelogd te hebben, sommige providers vragen ook jouw paspoortnummer of een ticketnummer.

  Succes

  • KhunKarel zegt op

   @Je moet je dan registreren met email adres en dan heb je vrij internet voor een aantal uur na opnieuw ingelogd te hebben, sommige providers vragen ook jouw paspoortnummer of een ticketnummer.

   Ja inderdaad, ik heb ook een keertje gebruik willen maken van gratis wifi om even mail te checken, maar ze wilden een kopie van mijn paspoort maken. en ik moest een hele lijst met vragen invullen.
   Dat is nu precies de reden dat ik niks met deze lui te maken wil hebben, wat moet een wildvreemde provider met al mijn persoonlijke gegevens? BELACHELIJK!

   5 uur overstap? Ik raad mensen in zulke gevallen aan een boek mee te nemen, ik word gek van al die smartphones en mensen die dag en nacht op een klein schermje zitten te turen.

   • Sjaak zegt op

    Ik vul altijd maar gewoon wat in, heb namelijk nog nooit een reactie via de mail gehad.

 2. Ger-Korat zegt op

  Je hebt al gegoogled. Probeer het nog een keer en dan in het Engels dan kom je genoeg informatie tegen. Het is gratis lees ik, maximaal 120 minuten en je dient je eerst te registreren bij het inloggen. En ja dan hoop ik dat je het Engels daar wel kent …en dus je hebt geen wachtwoord nodig.

 3. Ko zegt op

  Als je wifi aanzet krijg je al veel mogelijkheden. Allemaal gratis, even aanmelden en klaar. Of als je ergens iets gebruikt krijg je meestal ook enkele uren gratis wifi. Anders even naar de infobalie.

 4. Pieter zegt op

  Is inderdaad gratis en ze vragen ook om het paspoortnummer, hier vul ik meestal willekeurig een combinatie van cijfers en letters in en tot nu toe nog nooit een probleem gehad.

 5. Dennis zegt op

  In aanvulling op bovenstaande: inderdaad gratis en “even aanmelden” wil zeggen je internetbrowser openen (voor zover dat al niet automatisch gebeurt) en de instructies volgen. Soms is dat op “OK” drukken, soms email-adres ingeven (dat kan volgens mij ook een nep-account zijn).

  Anders proberen een Thaise SIM te kopen en het winkelpersoneel het laten installeren.

 6. Any zegt op

  Je kan ook gewoon een Thaise simcard halen, er zijn diverse loketten aanwezig!

 7. willy zegt op

  wifi aanzetten, inloggen doe je op gratis internet van de luchthaven door je naam en paspoortnummer te registreren en dan kan je 2 u op internet. Info kan je ook krijgen aan de infobalie op de luchthaven en aan de infozuilen. Allemaal heel simpel

 8. jan zegt op

  Het wachtwoord is bekend op de luchthaven , bij iedere bali en aanspreekpunt , als je er om vraagt krijg je een briefje waar het op staat.

  Je moet er wel je naam en paspoort nummer bij vermelden .
  Wifi net werk , @AiportAISfreewifi en naam en pasnummer.

 9. Leo Th. zegt op

  Volop reacties waaruit blijkt dat free wifi een fluitje van een cent is. Maar net als in Nederland zou ik ook in Thailand oppassen met free wifi en geen sites bezoeken, zoals bijvoorbeeld je bank site, waarvoor je persoonlijke wachtwoorden nodig heb om in te kunnen loggen.

 10. Henk zegt op

  Weet niet welke provider je in je telefoon hebt maar voor een 50 Thb heb je toch de hele dag internet via mobile data ,niks inloggen of iets dergelijks alleen niet vergeten om je mobile data uit te schakelen anders willen sommige providers nog wel eens doorgaan met je internet maar dan gaat het van je beltegoed af .Prettige reis en succes .

 11. Slopjes zegt op

  Ik heb een telefoon met een Thai simkaard als ik land in BKK en zet hem aan dan heb ik meteen contact.
  En mijn wifi is meteen geopend, en kan internet en alles gebruiken.
  Maar doe net als hier boven vermeld. GEEN BANK OF VERTROUWDE dingen doen.
  maar appen en bellen is dan gemakkelijk.

 12. alexander van krevel zegt op

  in de aankomsthal gratis gebruik gemaakt van internet bij het Service buro voor toeristen, staan twee terminals en toetsen borden.ik heb er al verschillende keren gebruik van gemaakt en gratis uiteraard.
  en op de bovenste verdieping ( ik meen vijfde) is er helemaal achterin een service balie waar je kunt bellen en internetten tegen betaling. hier heb ik ook al gebruik van gemaakt. volledig prive,

 13. Erik zegt op

  Beste Jos,

  Gewoon 1 van de gratis aanbieders selecteren, voer een fake email adres en een fake paspoort nummer in en je bent online. Werkt altijd. Succes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website